Bliv klar til VM i fodbold 2022

Er du også en af dem der længe har set frem til at VM i fodbold skydes igang til november? Når VM endelig skydes af til november, er det som ægte fodbold fan vigtigt at være godt forberedt. Det er naturligvis vigtigt at kende til kampprogrammet for Danmark, men også planlægge hvor man skal se de forskellige kampe. Her får du tre gode råd til at være godt forberedt til VM i fodbold 2022. 

 

  1. Saml vennerne og sørg for kolde øl

Du skal selvfølgelig gøre op med dig selv om du vil sidde på din lokale bodega eller værtshus og se kampen med en stor kold fadøl i hånden. Det kan altid give noget ekstra til stemningen, hvis du vælger at se en fodboldkamp ude fremfor derhjemme. Hvis du derimod vælger at se kampen derhjemme, er det naturligvis vigtigt at sørge for kolde øl i køleskabet og her kan du også spæde til med lækre snacks! Vigtigst er selvfølgelig at du har en godt TV at se kampen på og en sikker forbindelse, så du undgår afbrydelser. Det gode ved at se kampen ude, er dog at du lettere undgår at naboen ser samme kamp på et TV, der er fem sekunder foran dit eget. Alle målene vil blive afsløret før de vises på dit TV, og det er ikke fedt når man ser en fodbold kamp. Det tager noget af gassen i ballonen. 

  1. Find kampprogrammet 

Det er naturligvis rigtig vigtigt at kende til kampprogrammet, så du ved hvornår du skal sidde klar foran TV’et med den kolde øl og vennerne. Der er heldigvis mange steder, hvor du kan finde et kampprogram eller information omkring hele VM. Hvis du også er interesseret i at dykke længere ned i fodbold verdenen, findes der heldigvis mange forskellige podcasts om fodbold, som du kan lytte til under optakten til VM. Du kan blandt andet blive meget klogere på den danske landsholdstræner Kasper Hjulmand, eller lytte til vores nations sportsstemme Flemming Toft, der er kendt for Hutlihut slanget.   

  1.  Hav fodboldtrøjen klar 

Det er vigtigt at støtte landsholdet og det kan du nemt gøre ved at bære landsholdets fodboldtrøje. Den fås i mange udgaver, men bare du sørger for at have din favorit ren og klar til dagen, så er alt godt. Det er med til at tilføre stemningen noget ekstra når man også bærer en fodboldtrøje og måske andet merge. Det kunne eksempelvis være et halstørklæde, som kan være fint nu når VM afholdes i november, hvor det højst sandsynligt er koldt udenfor. 

 

VM er lige rundt om hjørnet, men hvis du har styr på de tre ovenstående punkter, er du klar til at gå ind i november måned med en masse VM i fodbold på programmet. God fornøjelse!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*