Børnetrends der kunne blomstre op igen

Vi kender det alle sammen. Vi havde alle en beskæftigelse omkring legetøj, da vi var børn, der optog hele vores kognitive rådighedsområde. For mange blev der brugt uendelige timer på gulvet med fingrene dybt begravet i komponenter, der alle havde en essentiel betydning i forhold til at bygge drømmehuset til dine små actionsfigurer. Sådan var det for mig ihvertfald. For at inddrage mine egne oplevelser yderligere, blev der ihvertfald også brugt ekstraordinært meget tid foran Tv-skærmen til at betragte heltene, der foldede sig ud på den lille kasse. Men alle havde selvfølgelig ikke den samme interesse eller gik op i den samme børneserie – her har vi samlet en række af de mest populære trends. 

Pokemon 

Den ikoniske og unikke univers, der er udviklet af Nintendo, har oplevet enorm tilslutning fra hele verden, hvor fans fra alt fra Colombia til Danmark har været ellevilde efter karakterer såsom Pikachu, Charizard og Blastoise. Pokemon, der startede som en simpel ide fra en japansk udvikler, har siden udviklet sig til et milliardforetagende med flere tilhørende spil og generationer af forskellige pokemons og trænere. Alle spil med forskellige historier og målsætninger, der skal klares. Efterfølgende har franchisen, der i øvrigt er estimeret til at være en af de mest betydningsfulde og omsætningstunge i verden, udviklet et mobilt spil kaldet PokemonGo. Spillet fik massiv omtale og opnåede på kort tid enorm tilslutning og popularitet, hvor målsætningen er at fange dine egne pokemons rundt omkring i den virkelige verden – busstopstedet, Netto eller storkespringvandet mv. En af de store faktorer ved Pokemon har desuden været pokemon kort, der efterfølgende er blevet solgt til astronomiske beløb af indflydelsesrige folk, der ligger inde med originale og autentiske kort i høj kvalitet. 

 

Sylvanian

Ligesom mange andre lignende koncepter, består Sylvaninan af flere forskellige komponenter, der skal sammensættes og efterfølgende leges med. Her kan der tilkøbes forskellige ekstra figurer eller huse, der så kan bruges til at fortsætte legen i andre rammer. Typisk er det dyr, der er blevet transformeret til familier af en art, der så kan leges med. Jeg fornærmer forhåbentligt ikke nogen ved at sige, at det primært var det kvindelige køn, der havde travlt med bygge huse og lege med kaninfamliier. Sylvanian bliver ofte udeladt når man snakker om de store pigetrends indenfor børneunderholdning, hvor store aktører som Bratz og Barbier ofte har ligget højere i kundernes bevidsthed, men Sylvanian er et godt bud på et super godt stykke legetøj. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*