Inspiration til gør-det-selv møbler til haven

Sommeren er over os, og det betyder varme sommer- og grillaftener i haven. Skal du holde sommerferie i danmark i år, betyder det måske også at du har lidt mere tid i hænderne. Denne tid kan eksempelvis bruges på at skabe gør-det-selv møbler til haven. De perfekte møbler til hyggelige stunder med familien, eller til at imponere med til havefesten. 

Skab hygge i haven med et hjemmelavet møbel

Forny haven med et møbel, som du kan kigge på, og være stolt af selv at have kreeret. Det kan være du vil skabe en hyggekrog på terrassen, eller mangler siddepladser til din havefest, hvad end du eftersøger, kan en gammel palle, faktisk være svaret. Vi kender nok efterhånden alle sammen eu-pallen, og dens mange funktioner. Men faktisk kan den bruges til at kreare mange forskellige ting. Du kan faktisk skabe et helt møbel arrangement ud af pallerne, det vil altså sige både sofa, bord og stole. Vil du gerne have et anderledes bord kan det også være en idé, at skabe et bord ud af gamle fliser. Det kan give et anderledes look til haven eller terassen, og samtidigt være utrolig funktionelt. Begge disse løsninger taler ind i genbrug, og er med til at skabe helt nyt liv til måske ellers aflagte materialer. 

Gebrug af paller

Genbrug og upcyceling er blevet en stor del af vores hverdag. Specielt indenfor boligindretning, får gamle møbler nyt liv, ved hjælp maling etc. Så hvorfor ikke tænke upcyceling i haven, ligesom indenfor. Som nævnt ovenfor, kan eu-pallerne have mange funktioner. Ved at genbruge de gamle paller, kan du skabe helt nye møbler, forholdvis enkelt. Det er vigtigt at huske på, at få styr på hvad du skal bruge under hele projektet, inden du går i gang. Få helt konkrete tips, også  til hvilke værktøjer du skal bruge, når du skal lave et havemøbel af en gammel palle her. Derudover kan pallerne både bruges til at skabe et bord, samt tilhørende siddemøbler. Så det er blot med at tænke kreativt, omkring hvordan netop dine nye havemøbler skal se ud. 

Giv gamle badeværelsesfliser nyt liv i form af et havebord

Har du nogle fliser til overs liggende i skuret? Og vil du gerne have et anderledes bord til haven? Så kan du faktisk også tænke ind i at anvende fliser til skabelsen af et bord til haven. Det kan være forskellige fliser, eller helt ens, som kan danne en helt ny overflade og look til det valgte bord. Er det noget du gerne vil kaste dig ud i, findes der masser af inspiration at hente, som klæder dig på til at skabe denne type af unikt møbel til netop din have. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*