Tips til at få motion når du skal fra til A-B

Du kender det sikkert godt, når du kommer hjem fra arbejde, du er træt og det der med at skulle snørre løbeskoene eller tage en tur i fitness kan virke fuldstændig uoverskueligt. Det er heldigvis rigtig nemt at komme dette problem til livs og få inkorporeret din træning i hverdagen, og endda med et formål. Det er nemlig oplagt at bruge transporttiden på at dyrke motion, simpelt ved at cykle til og fra arbejde. Det er både bedre for miljøet at lade bilen stå derhjemme, og du får samtidig noget motion og frisk luft. Herunder kommer der tre tips du kan bruge, hvis du gerne vl inkorporere motion i din transport. 

Kør hele turen 

Har du længere til arbejde, kan du tage toget den ene vej og cykle den anden vej. Det kan afhænge lidt af om du har badefaciliteter på din arbejdsplads om du vil cykle til arbejde. Hvis ikke du har det, kan du tage cykelturen hjem, hvilket også kan føles rart efter en lang dag, hvor du måske kun har siddet ned i en kontorstol. 

Køb en citybike 

Har du derimod ikke så langt til arbejde kan du med fordel cykle hele vejen eller som minimum cykle til og fra stationen. Hvis man vælger cyklen frem for bilen, er det en god ide at investere i en cykel, der passer til distancen og som opfylder alle sikkerhedskrav. Her bør du investere i en citybike, som nemt kan få dig fra A-B. Der findes heldigvis et stårt udvalg af både citybikes til herrer og citybikes til damer

Sørg for sikkerheden 

Hvis du begynder at cykle til og fra arbejde, er det vigtigt at du har sikkerheden i orden, da det på et split sekund kan gå galt i trafikken. Og da du er den bløde trafikant, vil du være mere udsat end hvis du sidder i en bil. Derfor er det vigtigt at du sørger for at din cykel har velfungerende bremser, at hjulene ikke er slidte og naturligvis bør du investere i en cykelhjelm. 

Når du har styr på ovenstående, er du klar til at cykle derudaf, og få en masse dejlig gratis motion. God cykeltur! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*