3 tips til ham eller hende der flytter hjemmefra

Et af de vigtigste momenter i det voksne liv nærmer sig med hastige skridt. Øjeblikket hvor du for alvor overtager ansvaret for din dagligdag fra dine forældre og påbegynder dit nye liv som udeboende. Der er ingen mor eller far, der skal bestemme hvor lang tid du må bruge på at spille playstation, hvor mange dage om ugen du må spise pizza eller hvornår vækkeuret ringer. Men samtidig er der ingen mor eller far der gør rent efter dig – denne opgave kan for nogen virke uoverskuelig, så her kommer vi med 3 gode råd til rengøringen til dig der lige er flyttet hjemmefra. 

1) Anskaf dig en fejebakke og en fejekost

Når man flytter hjemmefra bliver man tit overrasket over de mange ekstra udgifter, der opstår i forbindelse med indretning og værktøj til at kunne simplificere og effektivisere den daglige gang. Her er særligt en støvsuger en væsentlig udgift. Vores anbefaling ville dog være at undlade købet af støvsugeren, og i stedet investere i en fejebakke og en fejekost. Typisk er arealet af den nye lejlighed mindre end, det du kommer fra, så der er altså ikke noget stort behov for at anskaffe en helt ny støvsuger. En fejebakke og fejekost er mere end holdbart. 

2) Køb en spiralsvamp

Mange sætter måske opvaskning og rengøring i relation til store våde klude og viskestykker, der hurtigt skal vaskes og med tiden bliver mindre og mindre effektive. En måde at optimere opvasken er klart ved at erhverve sig en spiralsvamp. Svampen er velegnet til rengøring af gryder og generelt rustfri materialer, såsom glas, ovne og grill. Samtidig fungerer den på samme måde som en almindelig klud, hvorfor du bare skal tilføje lidt vand og sæbe. Og det bedste af det hele – den ruster og trævler ikke. 

3) Få skaffet dig en universalrengøring. 

Rengøring spænder bredt. Derfor findes der også adskillige rengøringsartikler, der er velegnet til lige præcis ét enkelt scenarie. Et sted, hvor man dog sjældent gør galt i byen, er ved universalrengøring. Som det foreligger i ordet kan man bruge dette rengøringsmiddel til stort set det hele, hvilket er ideelt for den uerfarne rengøringskone/mand. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*