GUIDE: Sådan får du den bedste nytårsfest

nytårsfest

Årets sidste aften er lige rundt om hjørnet. Det er den største, den vigtigste og nogle gange den sjoveste. Det forsøger vi i hvert fald hvert år at gøre den til. For mange er nytårsaften lig med faste traditioner: Dronningens nytårstale kl. 18.00. Tre-retters-menu med lækre vine, bordbomber og så selvfølgelig kransekage og champagne til nedtælling kl. 00.00, inden det går løs med fyrværkeriet. Nytårsaften er en fest, hvor der ikke skal mangle noget. Det kræver forberedelse. Måske har du helt styr på, hvordan aftenen skal forløbe. Er der stadig plads til lidt inspiration, får du her nogle bud på, hvordan din nytårsaften kan blive særdeles vellykket.

Den helt rigtige nytårschampagne

Intet nytår uden champagne. Ordet champagne lyder i sig selv som en fest, som luksus, som livet, når det skal fejres. Måske lyder det endda lidt som kærlighed. Uanset om I drikker dem til Dronningens nytårstale kl. 18 eller gemmer dem til midnat, så hører bobler til årets sidste aften.

Måske gider du egentlig ikke bruge hele nytårsbudgettet på boblerne? Eller måske vil du gerne bruge lidt ekstra penge på nogle bobler, der til gengæld også smager skønt og måske endda kan imponere dine gæster? Her på redaktionen er vi blevet enige om, at det er allervigtigst at have styr på nytårschampagnen som serveres til dronningens nytårstale. Den skal helst tage kegler. Det er det første, dine gæster smager, når de ankommer, og før de har drukket deres smagsløg i stykker. Til det vigtige valg anbefaler vi at tage et kig på Premium Bottles, som har gjort al forarbejdet for os. Foruden at have det bedste, mest high-end sortiment af champagner (og alkohol in general), har Premium Bottles udvalgt de bedste nytårschampagner for os. De har sågar beskrevet dem billedligt hver for én, så de af os uden kæmpe champagneforstand kan tage et fornuftigt valg.

Til den første skænk champagne hører også snacks. Hvis du vil fremhæve de allerbedste smagsnoter i den champagne, du serverer, skal du sørge for at servere salte snacks til de gyldne, afkølede bobler. Vi anbefaler saltede, røgede mandler, knasende friske gulerødder med en wasabi-aioli, eller en bagt daddel omviklet med serrano-skinke og en kvist frisk timian. Gå efter lette snacks, der stimulerer appetitten til det festmåltid, der venter kort tid efter, i stedet for at fylde maven unødigt op.

Tøj til nytår – den helt rigtige nytårskjole

Nytårsboblerne er én ting at få styr på – nytårskjolen er en helt anden vigtig ting. For den skal selvfølgelig være festlig og pæn, men samtidig være rummelig nok til både at kunne danse og spise i. Nytår er en god mulighed for at få udlevet de drømme om påklædning som man meget sjældent får lov til. For nytårsaften kan du næsten ikke være for overdressed! På Dress Me Up finder du mange fine bud på nytårstøj og -kjoler, måske palietter er sagen? Du kan også peppe dit nytårstøj op med smukke smykker og naturligvis dine flotteste stiletter. For hvis ikke den skal have lidt ekstra på årets sidste aften, hvornår skal den så?

Nytårspynt, bordopdækning og fest tilbehør

Hvis der er en tid på året, hvor det er okay at gå lidt over gevind med borddækningen, så er det nytårsaften. Hvad end du er til de store nytårsfester med høj musik og mad i store mængder, eller om du mere er til en hyggelig aften i familiens skød, så kan du finde din nytårs udsmykning hos Fest og Farver. De har ALT hvad hjertet begærer; fra bordpynt til festlige balloner og spandfuld af glimmer, glitter og pailletter. Lad deres sortiment inspirere dig til at vælge den rette nytårs udsmykning, så din fest lever op til forventningerne og bliver årets fest.

Foruden borddækning og pynt, hører diverse sjove lege og fest gadgets naturligvis aftenen til. Alt det kan du finde hos FestFest, som forhandler et bredt udvalg af sjove og anderledes fest gadgets. Deres udstyr byder på timevis af underholdning og sjov. En ølhjelm eller et enormt champagne glas er måske sagen? Tag et kig på hele deres udvalg og hold en nytårsaften så sjov, at dine venner aldrig glemmer den.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*