Seks personlige gaver til kvinden i dit liv

personlige gaver

Det kan være svært at finde den rigtige gave til kvinden i sit liv. Et gave der betyder noget, og som er til at huske. Skal det være undertøj, smykker eller tøj fra InWear? Gratis-Tips hjælper dig på vej.

Armarios personlige nøgleringe

Nøgleringe er en af de accessories, kvinder altid kan bruge flere af. Det danske firma Armario har gode bud på flotte, unikke nøgleringe i læder. Her finder man et stort udvalg af læder nøgleringe, armbånd og accessories.

Nøgleringene, kan laves med personlige tryk i læderet, således at du helt selv kan vælge, hvad der skal stå.

En læder nøglering med ‘jeg elsker dig’ trykket på, kan være en god gave til kæresten. Det er også smart med en nøglering, hvor der står navn og nummer på, i tilfælde af at man taber nøglerne og nogen finder dem. En nøglering i læder dufter desuden dejligt af kernelæder.

Kvindeligt dyreprint fra DressMeUp

Dyreprint er årets helt store mode, og her er både sneakers og bomberen det helt populære. Bomber jakken er en tidløs klassiker, hvor former, farver og funktion går til både mænd og kvinder. Den danske tøjforhandler, DressMeUp, har et skarpt udvalg af fede bomber jakker med eksempelvis leopard dyreprint.

Leoparden er kendt som et hurtigt og farligt dyr. Det giver et friskt look sammen med jakken, der har en årtier lang historie som en meget populær jakke. Bomber jakken er især blevet populær blandt kvinder i nyere tid, og den går godt til det populære dyreprint.

Jakken kan kombineres med shorts, nederdele, bukser, men kan også fungere som et afslappende stykke tøj med en hættetrøje og joggingbukser. En leopardprikket jakke går rigtig godt til en sort trøje indenunder.

Hos DressMeUp kan du finde fede bomber jakker til fair priser. Vi har et bredt udvalg af flotte, farverige bomber jakker, der kan kombineres med en masse forskelligt tøj. Så ser du skarp ud i sommeren, og har en lækker jakke til at tage blæsten i efteråret.

Oliver Gustavs duft

Mad et Len er et sydfransk firma, der laver flotte parfumer og eftertragtede duftlys i metalkrukker. De håndlavede krukker har en flot, matsort overflade af smedejern, og indeholder helt speciel stearin i 16 forskellige dufte. Alle duftene blandes desuden i hånden.

Det unikke design har gjort, at Mad et Len er blevet enormt anerkendt blandt designere og indretningsarkitekter. Stifterne Sandra Fuzier og Alexandre Piffaut bruger kun rene ingredienser inspireret af deres omgivelser. Parfumerne kommer i små spændende apotekerflasker med et look, der fortæller en historie – et gennemført produkt, de fleste kvinder ville elske!

Produkterne kan købes hos Oliver Gustav.

Indretning med formajour

Bliver man i indretningen, udbyder Formajour de bedste produkter fra MUUBS, som absolut er en sikker vinder, når det kommer til indretningen og de fleste kvinders præferencer. Se blandt andet denne smukke bænk hos Formajour. De tilbyder altså en lang række proukter, der i høj grad præger hjemmet og øger livskvaliteten for kvinden i dit liv.

Italian Boots – fordi læderstøvler er en sikker vinder

Italian Boots har ‘Lidt, men godt’ som deres motto. De har ikke et stort udvalg, men hver vare er nøje udvalgt. De har flotte tasker, der syes i kalveskind af deres designer Carlo og kan kun fås hos Italian Boots.

Her finder man desuden et stort udvalg af læder støvler. Støvlerne designes og produceres på familieejede fabrikker i Norditalien. For kunder betyder det, at forhandleren springes over, og at prisen sænkes. Det er derfor den perfekte gave til kvinden, som elsker sko og støvler i høj kvalitet.

House Of Silk til den gode nattesøvn

En af de bedste gaver, man kan give en, man elsker, er god nattesøvn. House Of Silk har et af Danmarks bedste og bredeste udvalg af silketøj. Silkesengetøj vil være blødt at sove i og få dit værelse til at se luksuriøst ud. House of Silk har også silkenattøj. Silken plejer og tempererer huden, så din søvn forbedres.

House of Silk er Danmarks førende specialforretning i silke. De sælger kvalitetsvarer, heriblandt silkeundertøj og silkenattøj, der er perfekte som gaver til kvinder. Man finder et bredt udvalg af luksuriøse silkedyner og silkesengetøj i den højest mulige kvalitet og flotte farver som elfenben, ibenholt og dybblå.

Silkesengetøj er et kosteligt, men bæredygtigt valg. Prisen tjener sig dog hjem på, at silke er så slidstærkt, at det holder i mange år, så det sjældent skal udskiftes. En gave, man kan have i årtier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*