4 tips til den perfekte filmaften

filmaften

Selvom kalenderen siger sommer, så er det ikke alle dage i sommerferien, som byder på sol. Har du en feriedag eller bare en aften fri, og det regner udenfor, så slå dig ned i sofaen og lav din egen filmaften. En filmaften kan både være hyggelig med dine venner, familie eller kæreste – det vigtigste er blog setuppet og selvfølgelig den rigtige film. Få en guide her til at lave den ultimative filmaften.

En biograf i hjemmet

Du behøver ikke at sætte dig ind i en biograf for at nyde en filmaften. Faktisk er der også mange ting, du kan gøre derhjemme, som forbedrer filmoplevelsen gevaldigt. Det første punkt er filmlærredet. I dag kan du for meget få penge købe en mini projector, så du kan få filmen op på væggen. Du kan også tilkoble lyden til din højtaler. På den måde får du både en god billedside og lydside i eget hjem.

Madrasser på gulvet og flydersofa

Hvis du ikke har en kæmpe flydersofa, og du får gæster over til din filmaften, kan du sagtens finde på andre gode alternativer. Fx kan du rydde stuen og tage dine madrasser ind fra soveværelset. Læg dem ud på gulvet sammen med en masse puder. Det er klart en up-grade i forhold til biografens sæder.

Slik i lange baner

Hvad er en filmaften uden snacks? Biografens udvalg af snacks er ofte en dyr omgang. Men når du holder en filmaften derhjemme, kan du helt selv bestemme, hvilke snacks du vil have. Fx kan du gå ned til din lokale kiosk og snolde, men du kan også gøre det nemt for dig selv og bestille det online. Online kan du blande selv slik, som bliver leveret lige til døren, og er lækkert og friskt.

Den salte vej: Popcorn

Hvis du ikke er så meget til de søde snacks, men er gladere for den salte verden, så skal du selvfølgelig gå med popcorn. I stedet for at lave dem i mikroovnen, kan du også gå den nemme vej og købe dem på bøtte. Her kan du nemlig opleve kærlighed ved første pop helt uden konserveringsmidler.  

Vil du have flere god råd til afslapning? Så læs Guide: Sådan kan du slappe af efter en lang arbejdsdag

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*