3 tips til et smukkere badeværelse

smukt badeværelse

Badeværelset er et af hjemmets helt centrale rum, og et rum der bruges flere gange dagligt af hele familien. Derfor bør badeværelset også være rart at opholde sig i. Med tiden sætter det daglige brug sine spor på inventar, gulve, vægge og sanitære installationer. Derfor bør du fra tid til anden overveje, hvordan du kan gøre badeværelset både flottere og renere. Mangler du inspiration hertil, giver vi dig 3 tips, der alt efter dit budget og behov for fornyelse, kan give dit badeværelse et kærligt løft.

1. Udskift gulvfliser og vægfliser

Afhængigt af alderen og standen på dine gulvfliser og vægfliser på badeværelset, kan det være værd at overveje en udskiftning. I dag kan du få fliser i alverdens materialer, farver og mønstre. Eksempelvis er terrazzo fliser til gulvet blevet et populært valg hos mange boligejere, mens både marmor fliser og keramiske fliser hitter til væggene.
Med nye fliser på badeværelset, kan du sætte et mere personligt præg på rummets visuelle udtryk, og naturligvis sikre dig et smukt badeværelse i mange år fremover.

2. Installér nye armaturer

Ligesom med både vægfliser og gulvfliser til badeværelset, kan du få armaturer til både håndvask og brusekabine i et bredt udvalg af farver, former og materialer. Ved at skifte de klassiske armaturer ud med nogle mere unikke, kan badeværelset hurtigt, fremstå både nyere og smukkere. Er du gør det selv typen, er en god værktøjskasse altid rar at have ved hånden, ellers kan din lokale håndværker helt sikkert være behjælpelig.

Ligesom nye armaturer eller fliser kan højne både badeværelsets udseende, kan disse også øge boligens samlede værdi. Dette kan eksempelvis være et brugbart tip til dig, som står over for et salg. Leder du efter andre råd til at gøre boligen mere værd, kan du hente inspiration her.

3. Grib en klud

Den nemmeste (og billigste) måde til et flottere badeværelse er naturligvis, at give det en ordentlig gang sæbevand. Selvom det nok er de færreste, der ikke gør rent i hjemmet, er regelmæssig rengøring på badeværelset særdeles vigtigt. Herude spredes baktierne oftes nemmere, hvilket også betyder, at du bør rengøre rummet oftere.

Vi anbefaler, at du som minimum gør hovedrent på badeværelset én gang hver anden uge, og opretholder en ordentlig hygiejne løbende. Dette kan eksempelvis ske ved at anvende duftfrisker, toiletbørste, kalkfjener foruden naturligvis en god håndsæbe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*