Gode tips til din bolig – hvordan kan man optimere hjemmet?

Der behøves ingen længere introduktion til, hvorfor det er vigtig at vedligeholde boligen. Det er her, vi bruger det meste af vores fritid, og derfor skal tingene også være i orden i hjemmet – som den enkelte nu kan lide det. I dette indlæg vil vi hjælpe jer på vej med at vedligeholde boligen på forskellige områder.

Er din bolig sikker?

Sikkerheden er et af de første skridt, man bør overveje i boligen. Hvad finder man nødvendigt? Vores bedste råd er at få en dygtig låsesmed til at sikre dit hjem. Ikke nok med at låsesmeden kan hjælpe dig, hvis du har glemt nøglerne – de har også mulighed for at lave en holistisk privatsikring af hjemmet. Det er anbefalelsesværdigt, da sikkerheden altså bare er første prioritet for rigtigt mange mennesker. Den rette privatsikring kan bare gøre forskellen, hvis man skulle være ude for uheldet – og derfor kan det være vitalt at tage en snak med en låsesmed.

Indretning i hjemmet

Dernæst er indretning vigtigt for de fleste mennesker. Dette behøver absolut ikke at være dyrt, men kan ses som en nødvendighed. I hvert fald hvis man ønsker at kunne udleve den absolutte frihed, når man endelig kommer hjem fra hverdagens forpligtelser. Det er selvfølgelig op til de enkelte at vurdere, hvad friheden i hjemmet bør indebære. Et sted som har formået at skabe en synergi mellem indretning og frihed er Oliver Gustav. Her lægger man vægt på den unikke indretning som en del af “Nordic living“.

Går man efter et bolig setup, hvor hele økonomien kan være med, er en god start at erhverve sig nogle gode, billige og holdbare møbler. Specielt stole og spiseborde er åbenlyst et godt skridt på vejen, hvor der findes mange gode muligheder på markedet. Hos Stoleshoppen finder du en række af billige stole og borde, der kan matche ethvert behov. Du kan både finde billige og økonomiske løsninger samt lækkert design og ergonomiske stole.

bolig

Varme i hjemmet?

Efteråret og de kolde stunder nærmer sig, og derfor er varmekilden i hjemmet også en vigtighed at have på plads. Om ikke andet bør man forberede sig på kulden, der formentlig ligger om hjørnet. De mest velkendte varmekilder i de danske boliger kommer igennem elektricitet, naturgas eller oliefyret. Prisen og effektiviteten afviger meget fra hinanden, når man sammenligner disse varmekilder, og du har formentlig allerede én af løsningerne installeret i hjemmet. Flere end 300.000 danskere får deres varme igennem oliefyret og dermed fyringsolie, som også er den mest effektive varmekilde. Det er op imod 400 gange så effektivt, og dette er altså en fordel, når huset skal varmes op. Dertil kan der opnås meget store besparelser i overgangen fra eksempelvis el-baseret varme til fyringsolie (det er op til 6 gange billigere).

Et minus er bare, at basis-fyringsolie ikke er specielt miljøvenligt, hvorfor det nok ikke er løsningen for dig, der vægter klimaet højt. Luksus fyringsolie er dog et glimrende alternativ for den klimabevidste. Denne olie indeholder faktisk ikke svovl og affaldspartikler, som i sidste ende er det, der er med til at skade miljøet, når det forbrændes. Selvom navnene på olien (basis og luksus) måske også antyder en stor prisforskel, er det faktisk slet ikke slemt. Du kan se prisforskellen her, og vurdere om fyringsolie er noget for dig.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*