5 enkle fifs der får dig sikkert gennem flytningen

Hvert eneste år skifter tusindvis af mennesker bopæl rundt omkring i det ganske danske land. Hvad end du bør i København, Nyborg, Vejle eller Viborg er flytning ofte en stor opgave, der tager lang tid at komme igennem. Om du klarer hele flytningen selv, eller hyrer et professionelt flyttefirma i din by, er kan det være nyttigt med et par gode tips til at komme gnidningsfrit igennem.

Mange enten lejer en flyttebil, eller får hjælp til de flytte de tungere ting og møbler af en flyttemand, mens de selv står for at pakke mindre ting såsom køkkengrej, legetøj og interiør genstande.

Er du en af disse, så er du havnet det rigtige sted. Her giver vi dig nemlig 5 nemme og enkle tips, til at komme gennem flytningen, uden at ødelægge både ryggen og dine ejendele.

1. Pak elektronik ind

Særligt elektroniske apparater kan gå i stykker eller få grimme ridser under en flytning. For at undgå dette, kan du med fordel pakke tv, konsol og computerskærm ind i håndklæder eller tæpper. En nem måde, at beskytte elektrikken på.

2. Sorter i dine ejendele

En flytning er altid en god anledning til at få smidt de ting ud, som du ikke bruger længere. Der er ingen grund til at flytte ting, der alligevel bare samler støv. Gå derfor alt igennem, og tag en vurdering af om genstanden enten bør smides ud, sælges eller bevares.

Ligeså vel som du bør sortere i dine ting under en flytning, kan du med fordel også tænke over indretningen i dit kommende hjem. En ny bolig, giver dig nemlig mulighed for, at give dagligstuen, køkkenet og soveværelset et helt nyt udtryk. Har du hjemmeboende børn, og mangler du inspiration til indretningen, så læs diss tips til boligindretningen med børn i hjemmet.

3. Altid de tungeste ting i bunden

En god huskeregel: Placér altid de tungeste ting i bunden. Således sikrer du dig, at mere skrøbelige genstande ikke lider overlast og i værste fald går i stykker.

4. Sørg for at kasserne er lukket ordentligt

Når alle dine ejendele er pakket i flyttekasser, skal du naturligvis kunne lukke dem. Det er vigtigt, at kassen kan lukkes helt. Hvis ikke, er det et tegn på at kassen er overfyldt. En overflydt flyttekasse, har nemmere med at gå i stykker under transporten.

5. Uden mad og drikke, duer helten ikke

Husk nu også, at sørge for mad og drikke til dig selv og dine hjælpere. Tag nogle pauser og få en forfriskning og en sandwich, pizza eller et stykke smørrebrød. Så er der kræfter gennem hele flytningen.

Vi håber, at du med disse 5 tips, er klædt godt på til din næste flytning, uanset om det er dig selv eller en ven der skal flytte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*