Tips til boligindretningen med børn i hjemmet

Er du også træt af at falde over børnenes legetøj, bamser mm. inde i stuen? Børn fylder og roder – det må vi erkende. Leg og sjov er ofte mere attraktivt i stuen hos forældrene end på børneværelset, hvilket kan give udfordringer i indretningen. Forventningerne til boligindretningen kan være svære at opnå med børn i huset, hvorfor der skal tænkes kreativt. Det er muligt at få sit hjem til at harmonere med kun et par enkelte tiltag til boligen. 

Opnå ro med en stilren indretning 

Legetøj er en af forældrenes største fjender, når det gælder den stilrene indretning. Børnenes bamser og legetøj er at finde overalt, hvorfor der er brug for løsninger, som kan gemme det væk, når det ikke er brug. Orden kan forekomme ved hjælp af sure forældre og kedelige restriktioner for børnene eller i form af stilfulde systemer og opbevaringsmøbler. Disse vil yderligere bidrage positivt til helheden af boligindretningen. Jeg ved godt hvad jeg ville vælge! 

Et godt eksempel er reolmoduler fra Montana, hvor der tilbydes et væld af kombinations- og farvemuligheder. Derved kan du skabe lige netop det møbel, som passer til både dine og dine børns behov. Orden behøves ikke være kedeligt.

Oprydning og orden i hjemmet er vigtigt for familiens eget velvære og stressniveau i hverdagen. Et ryddeligt hjem bidrager dermed ikke kun positivt til det ydre, men har også en positiv effekt på familiens egen ro og humør. For at få styr på rodet, er det essentielt at have møbler i hjemmet til opbevaring af børnenes legetøj. Her er det optimalt at finde møbler, hvor legetøjet kan ligge i børnehøjde. Hermed kan de selv finde det frem og rydde det væk igen. 

Opbevaringsmøbler til legetøjet 

Vitrineskabe eller opbevaringsbænke i hjemmet kan i høj grad bidrage til et harmonisk hjem, da dine og børnenes ting nemt kan gemmes væk bag låger. Udover den høje funktionalitet og brugbarhed, er disse møbler meget elegante og stilrene, og vil dermed bidrage positivt til din indretning. 

Opbevaringsbænkene er multifunktionelle, hvorfor de passer ind i ethvert hjem med børn. En bænk giver dig og børnene mulighed for hvile, mens skoene skal af eller på. Denne er dermed med til at skabe overblik samt minimere rodet og stressen i hjemmet. 

For at bevare systematiseringen af legetøjet over tid, er kasser yderligere en god ide. Disse kasser kan dekoreres med klistermærker, hvilket vil medvirke til opretholdelsen af ordenen. Klistermærkerne kan gøres unikke til børnene, som højst sandsynligt vil øge deres motivation for at rydde op og lægge tingene i de rigtige kasser. 

Smukke møbler i boligindretningen

Drømmen om smukke møbler, som ikke virker så børnevenlige, er helt sikkert derude for mange forældre. Tanken om at vente 10 års tid til at tilføje de topmoderne møbler i indretningen er dermed aktuel – kedeligt og irriterende. 

Fortvivl ej. Velourstole er det nye og har i den grad fået sig et comeback i den moderne boligindretning. Den bløde overflade har tendens til at give anledning til bekymring, med børn i huset. Men de flotte velourstole fra Livingoodies er af slidstærkt materiale, som hvorfor der ingen grund er til at frygte. Velouren kan nemlig nemt rengøres med en fugtig klud, nærmest uanset hvad der spildes på. Yderligere er møblet yderst behageligt og bringer hygge, konformitet, personlighed og ikke mindst modernitet ind i boligen. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*