Sommermoden til den moderne mand anno 2020 – 3 stilarter

Sommermode
Tre stilsikre styles

Sommeren er her officielt – i hvert fald ifølge kalenderen. Vejret begynder så småt at skrige på, at vi bevæger os udenfor. I dette indlæg guider vi dig igennem tre stilarter til sommermoden du, som mand, kan læne dig op af, hvis du vil sikre dig en masse opmærksomhed på gader og stræder. Modebilledet ændrer sig for hver sæson, men vi præsenterer her tre forskellige bud på, hvordan du både kan gå ‘old school’ og ‘new school’ til værks denne sommer.

 

The preppy one

Selvom temperaturen stiger i sommermånederne, er der ingen grund til ikke fortsat at gå stilfuldt klædt. Jakkesættet er en af de mest elegante måder, hvorpå du kan skille dig ud fra mængden. Har du endnu ikke et, er det værd at investere i nu. Ivy League fashion traditionen er stadig aktuel og en sikker inspirationskilde.

Udover selve stil inspirationen bør du også overveje at have et ekstra fokus på valget af materiale? Her er hør et velvalgt materiale til de varme sommerdage. Udover at hør giver et let udtryk til din stil, krøller det heller ikke særlig let. Dermed kan du bevæge dig uforstyrret og afkølet rundt.   

Sorte, navy blå og grå jakkesæt er fortsat de fuldkommen sikre kort på hånden, når du skal vælge farve. Udover hør-materialet og den sandfarve den typisk kommer i, er det grønne jakkesæt også på vej frem. Forhandlere i København melder om, at disse farvevarianter bliver revet væk fra hylderne.

Clean colorways

Sort og hvid holder! Always have, always will. Men det kan også hurtigt blive for kedeligt. En interessant udvikling i herremoden over de seneste par sæsoner har været stilrene smykker til mænd. Øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Når først du begynder at lægge mærke til det, bliver du overrasket over, hvor udbredt det er blevet.

Guld og sølv er fortsat de mest populære materialer og farvevarianter. Disse to komplementerer også både det sorte eller hvide i dit outfit. Hvis temperaturen er til det, så er det fuldkommen essentielt, at du hopper i en super lækker t-shirt, nogle shorts og en smart gummisko. Prikken over i’et er smykkerne.

Into the woods

Kender vi den danske sommer ret, er der aldrig garanti for godt vejr. Så hvad gør du her?

‘Into the woods’ stilarten er for den moderne mand, der låner fra ‘hipster’ trenden, i de tidligere 2010’ere’ og bringer den ind i en moderne udgave anno 2020.

Kort fortalt låner du rigtig meget af din stil inspiration fra outdoor wear moden. Friluftsshops har især oplevet et boom i interessen for deres produkter, i takt med at programmer som ‘Alene i ødemarken’ og ‘Øen’ har været populære seer-succeser hos DR.

Og det er altså disse programmer, som du kan lade dig inspirere af.

Arc’teryx er blandt de brands, der producerer outdoor wear i en absolut topklasse. Du kan sagtens benytte dig af elementer fra deres produktportefølje i din sommerstil. Bucket hatten, også kendt som en ‘bøllehat’, har været en af de hotteste fashion trends den seneste sommerperiode, og det holder stadig.

 

Opsummering af sommermoden 2020

Sommerperioden er din mulighed for at skinne igennem og gøre dig bemærket – ikke mindst gennem dine outfits. De klassiske jakkesæts farver virker altid, men skal du skille dig lidt ud er det grønne en fantastisk mulighed. 

Kører du den simple t-shirt, shorts og gummisko på de varme dage, bør du krydre outfittet med stilrene smykker i guld eller sølv.

Bliver sommerens vejr tvivlsomt bør du gå efter elementer og styles fra outdoor wear moden. Bucket hatten er det helt simple og sikre valg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*