3 genstande du ikke kan undvære på storbyferien

Skal du rejse til en storby, skal du typisk pakke andre ting end hvis du skal på charterferie. Derfor har vi lavet en lille guide til 3 ting du bare ikke kan undvære, hvis du skal på opdagelse i en af verdens metropoler.

En ordentlig kabinekuffert

En god ferie begynder allerede inden du er taget afsted. Det er vigtigt, at du både pakker rigtigt, praktisk og har styr på hvordan du vil opbevare tøj og andre ejendele. Her er en god kabinekuffert på hjul næsten uundværlig. Den er væsentlig nemmere, at flytte rundt på end en taske, og du slipper for, at få ondt i ryg og arme ved at skulle bære på rundt på 8-10 kg.

Praktisk fodtøj

En tur til storbyen betyder typisk også en masse kilometer i benene. Derfor er det strengt nødvendigt med et par gode sko. Der findes ikke noget værre end at få ømme fødder, specielt ikke hvis du fortsat har 5 timers byvandring tilbage. Pak derfor praktisk og ikke nødvendigvis smart, når du skal ud på sightseeing i en af verdens storbyer.

En god powerbank

Når du skal rundt i byen, kan det være svært at undvære et kort. Nu om dage tyer de fleste til mobilen. Gennem forskellige apps, kan der findes alt fra restauranter, seværdigheder og kort over offentlig transport ligesom et besøg på forskellige kort apps ofte er en nødvendighed. Problemet med disse apps, er at de bruger meget strøm. Dette skyldes både, at mobilen ofte er i brug mange timer i døgnet, og at den skal have forbindelse til satelitter for at klarlægge din placering. Derfor kan en god powerbank hurtigt blive din bedste ven.

Vi håber, at vores lille huskeliste kan hjælpe dig til at få en bedre storbyferie. Er du nysgerrig på endnu flere gode råd til at få den perfekte ferie? Her har vi samlet 4 tips til en bedre ferie.

God ferie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*