Alt du skal have styr på som selvstændig – og hvor du kan få hjælp [2021 Guide]

selvstændig

Vælger man at gå den selvstændige vej, er der en række elementer du bør have styr på i opstartsfasen. I denne artikel vil vi skildre vigtigheden af at have en dygtig bogholder etableret til virksomheden, hvordan en lederuddannelse kan ruste dig bedre som direktør, endvidere hvor du kan finde gode foredrag og kontorartikler. At starte op som selvstændig er ressourcekrævende og udfordrende. Derfor anbefaler vi dig at undersøge, hvordan følgende kan medvirke til at skabe bedre resultater for din virksomhed!

Kom godt i gang med din virksomhed

Det er ikke altid lige let at starte virksomhed selv. Først skal virksomheden stiftes, hvilket kan indebære flere udfordringer, da der er en masse praktikaliteter man skal have styr på. Hvis din virksomhed f.eks skal handle med værdipapirer, er det i EU et krav at virksomheden har en LEI-kode. Et andet vigtigt anliggende man skal have for øje, er at inden for de næste par år skal alle IVS selskaber omdannes til ApS, hvis de fortsat ønsker at eksistere. Derfor kan virksomheder som Dansk Selskab være de rette at tage fat i. Virksomheder som dem hjælper dig godt i gang og står også klar med hjælp til årsregnskabet. Årsregnskabet udvikles i bestyrelsen, som består af bestyrelsesmedlemmer samt en bestyrelsesformand. Løbende er det en god idé at evaluere på det arbejde, som en bestyrelse laver. Dette gøres optimalt set igennem en bestyrelsesevaluering, hvor bestyrelsens arbejde bliver målt og vejet.

At holde styr på regnskaber, kreditorer og debitorer samt generelle bankdage, er altid et tidskrævende element i det, at drive sin egen virksomhed. Derfor vil det være enormt gavnligt for dig, at erhverve dig med en professionel bogholder, der med sin dybe faglighed og erfaring kan udføre bogholder arbejdet i effektiv og professionel stil. I Danmark findes mange kompetente bogholder udbydere. Vigtigst af alt er at du finder en bogholder der passer ind i din virksomhedsform.

Sørg i forlængelse for at være tilknyttet en a-kasse for selvstændige. Det giver dig en tryghed i et nyt miljø som selvstændig.

Bliv et større forbillede for dine ansatte med en lederuddannelse

Ønsker du at blive et motiverende forbillede for dit ansatte? Så bør du erhverve dig med en lederuddannelse der kan hjælpe dig med dette, og dermed skabe bedre resultater på virksomhedens vegne. En lederuddannelse beriger dig med en række faglige kvalifikationer, som kan øge din integritet og troværdighed. Herunder indgår alt fra at lære at motivere, og hjælpe medarbejderne til at skabe bedre resultater, for dem selv, og virksomheden. Du kan tilmelde dig en lederuddannelse flere steder, dog er det vigtigt at du finder en der passer dine ambitioner og målsætninger. Hos High Performance kan du blive klogere på, hvad en lederuddannelse kan give dig som leder.

Giv de bedste rammer for dine ansatte

Du starter sikkert ikke ud med den store fordeling af ansatte, men det vil komme løbende. Vi hos Gratis-Tips anbefaler derfor, at du får styr på de praktiske ting, til når tiden er. Her menes der værktøjer, som gør livet nemmere for dine medarbejdere. Herunder:

  • Software
  • Hardware
  • Diverse abonnementer*

*Diverse abonnementer kan være alt fra A til Z. Dog plejer et fast mobilabonnement at være kutyme. Har du brug for hjælp til at finde det billigste (eller det der passer din teams behov), kan du på Mobilabonnement.dk sammenligne alle landets abonnementer. Hermed sikrer du dig, at du ikke har for mange udgifter allerede fra starten af.

Gør dig, og dine medarbejdere klogere med et spændende foredrag!

Et målrettet og underholdende foredrag kan gøre underværker for din oplevelse som selvstændig. Der findes mange spændende foredragsholdere derude, som afholder suveræne foredrag inden for deres ekspertiseområde. Om end det omhandler erhverv, IT-systemer eller stresshåndtering. Et foredrag er et perfekt afbræk fra en hektisk arbejdsdag, og som regel vil tiden være investeret godt. Ønsker I i virksomheden at blive klogere på et givent emne, som i skal bruge i en arbejdsrelateret sammenhæng? Så er det blot at finde et foredrag der passer til jeres emne. Der er et utal af dygtige foredragsholdere derude, og det behøver ikke nødvendigvis at være omkostningsfuldt. Kunne du/I godt tænke jer at blive klogere på eksempelvis online marketing, SEO eller mindfulness – så bør i besøge YOUANDX der er eksperter indenfor foredrag, og hvor i ligeledes kan finde dygtige og underholdende foredragsholdere.

Skab stærkere synlighed for din virksomhed med Facebook annoncering

Er du interesseret i at skabe mere trafik, og synlighed for din hjemmeside? Det spørgsmål behøver vi vidst ikke at stille… Med Facebook annoncering kan du øge antallet af besøgende på din hjemmeside, og derigennem omsætte dem til kunder. Facebook annoncering indeholder mange annonceringsformer. Man kan både benytte billedannoncer der skaber brand-awareness, karrusel annoncer der giver et indblik i dine produkter, og ligeledes videoproduktioner til annoncering der kan give en dybdegående præsentation af din virksomhed. Facebook annoncering er et gavnligt redskab, som styrker din position på markedet overfor dine konkurrenter. Der findes mange eksperter inden for området! Men på Themarketingguy kan du læse mere om, hvilken effekt Facebook annoncering kan have for din virksomhed.

Skab de bedste rammer for din virksomhed med lækre kontorartikler

Uanset om man er få eller flere medarbejdere i virksomheden, er det vigtigt at skabe nogle inspirerende arbejdsrammer for alle. Bærer lokalet præg af flot design og unikke kontorartikler, som både er en fryd for øjet, og ergonomien, så forøger det muligheden for at skabe motiverede og effektive medarbejdere. Flotte kontorartikler kan være udfordrende at finde, og er som regel omkostningsfulde. Dog er der enkelte udbydere på markedet herhjemme, hvor du kan erhverve dig med gode kontorartikler til fordelagtige priser. Hos Office2go kan du læse mere om, hvad kontorartikler kan betyde for jeres arbejdsmiljø, og ligeledes kan du her finde et bredt varesortiment til skarpe priser!

Ligeledes er det vigtigt at have styr på andre områder i virksomhedens setup. Dette kan være ting som printere og blækpatroner, da mange dokumenter udgør en stor del af et start-up og som selvstændig. Hos Blæklageret kan man finde flere af de dele, som må siges at være afgørende for en virksomhed.

Ydermere kan det være en fordel at smukkesere dine kontorlokaler når højtiderne melder sit indtog. Eksempelvis er juleudsmykning oplagt, hvor du med sjove og interessante animatronic figures og christmas scenes kan skabe hygge og julestemning. Særligt er santa’s helper og baker boy figurer, som kan skabe liv og glæde!

Vi håber at dette indlæg har rustet dig til en bedre oplevelse som selvstændig. At blive selvstændig er både ressource- og tidskrævende, og derfor er det vigtigt at tage et skridt ad gangen. Med ovenstående in mente, ønsker vi dig god vind med dit projekt som selvstændig erhvervsdrivende!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*