Behandlingsformer der kan styrke enhver idrætsudøver!

behandlingsformer

Ønsker du at blive en bedre idrætsudøver, eller træner? Så er der en række behandlingsformer du bør kende til. I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan mentaltræning kan styrke psyken i sportslige sammenhænge. Hvordan sportsmassage kan gøre underværker for dine muskler, led og eventuelle skader. Slutteligt vil vi forklare hvorfor enhver ambitiøs idrætsudøver bør lære at kunne give hjertemassage – selvom dette ikke kendetegnes som en direkte sportslig behandlingsform.

behandlingsformer

Styrk din præstation med mentaltræning

Mentaltræning er lige så vigtigt som fysisk træning. Ønsker du at blive en bedre idrætsudøver? Hvad end du dyrker atletik, tennis eller fodbold, så bør du lære hvad mentaltræning kan gøre for dig. Føler du indimellem at sportslig frustration og usikkerhed kan have en negativ effekt for dine resultater, kan du med mentaltræning lære redskaber, der kan modvirke dette, og yderligere vende de dårlige situationer til gode. Mentaltræning er for alle niveauer, og grundlæggende lærer man at håndtere pres og usikkerhed, for dermed at omlægge dette til god energi.

Hos HH Mentality er de eksperter indenfor mentaltræning, og vil du vide mere kan du læse om deres forløb, og hvad de kan gøre for dig her.

Smidiggør dine muskler med sportsmassage

Sportsmassage er for alle aktive mennesker, og ikke kun ambitiøse idrætsudøvere. Sportsmassage arbejder med at løsne stive muskler og krop op. Den virker både forebyggende og efterbehandlende, og fokus ligger på at massere muskler, således at de bliver bløde og smidige. Massagen giver både fysisk og psykisk velvære, således at du får ekstra energi til løbeturen, træningen eller kampen. Yderligere kan sportsmassage forkorte restitutionstid efter fysiske aktiviteter. Kort fortalt er sportsmassage en god idé til dig der ønsker forebyggelse og behandling af skader. Samtidig giver det din krop mulighed for at præstere bedre. Hos Kaatsu Massage og Sportsmassøren kan du finde mere information, om hvorfor enhver idrætsudøver bør få massage. Endvidere hvilke massageformer der er gode til netop dit aktivitetsniveau.

Hjertemassage – et vigtigt værktøj!

Selvom vi i denne artikel ikke betragter hjertemassage, som en direkte “sports-behandlingsform” mener vi til stadighed, at det er et uhyre vigtigt redskab at kunne håndtere. Om end du er træner eller idrætsudøver. Når man dyrker idræt eller sport, kører éns hjertepuls som regel på højeste klinge, og skulle uheldet være ude – så er det vigtigt, at du som træner eller holdkammerat kan give hjertemassage. Hjertemassage er selvfølgelig ikke kun til sportsudøvere! Men vi mener ihvertfald at der skal være en i nærheden til at yde hjertemassage til træning eller kamp. Hos Genstarthjertet kan du læse mere om, hvorfor hjertemassage er dit livs bedste investering, og hvilke kurser de tilbyder. Med lang erfaring som førstehjælps udøver, er mandskabet bag Genstarthjertet et oplagt valg til at lære, hvordan man giver hjertemassage!

I denne artikel har vi givet dig indsigt i både forebyggende, og efterbyggende behandlinger, som kan øge dit præstationsniveau, både inden- og udenfor banen. Husk at man skal være opmærksom på sin krop og psyke, også i sportslige sammenhænge. Endvidere opfordrer vi alle mennesker, både lette og hyppigt aktive mennesker til at tage et kursus i hjertemassage. Dette kan nemlig redde liv i uønskede situationer. Slutteligt opfordrer vi alle mennesker til at dyrke sport, da det er superfood til både krop og hjerne!

 

Vi ønsker dig, som læser, held og lykke med dine fremtidige sportspræstationer, og håber at denne artikel har gjort dig klogere på, hvad både mentaltræning, sportsmassage og et kursus i hjertemassage kan give dig som person.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*