Sådan skaber du den bedste søvn for din baby

babydyne

Din babys søvn er enormt vigtig. For at sikre din baby, den bedste søvn, og dermed også bedste humør og overskud i hverdagene, er god søvn – måske – det vigtigste element. Derfor vil vi i denne artikel give dig råd til, hvordan du kan skabe de bedste sove betingelser for jeres barn. Derefter kommer denne artikel med bud på, hvor I kan anskaffe jer alt fra baby sengetøj til en babydyne og en sengehimmel.

babydyne

Baby sengetøj i højeste kvalitet

For at give jeres baby de bedste sovemuligheder, er det vigtigt at erhverve jer med sengetøj, der både giver følelsen af komfort og tryghed. Sengetøj findes i forskellige varianter, dog er det vigtigt at baby sengetøj er blødt, lækkert og i milde farver. Ligeledes bør du, som forælder, være opmærksom på, hvilket stof baby sengetøjet skal være fremstillet i. Vi anbefaler at gå efter 100% Øko Tex Certificeret bomuld, som skåner jeres babys hud. Grundlæggende bør man altid gå efter stof, og tekstiler, der ikke fremkalder allergier, hvilket også gælder for jeres baby sengetøj. Derfra er det blot op til jer, hvordan i mener sengetøjet og design skal udlægge sig. Hos Babysutten, kan i finde elegant baby sengetøj i 100% øko bomuld, i flotte farver og mønstre. I kan endda få sat jeres nyfødte barns navn på, og gøre jeres baby sengetøj endnu mere personligt.

En varm og tryg babydyne

Det næste trin i jeres ønske om at skabe den bedste søvn for jeres baby, er at anskaffe en behagelig og varm babydyne. Jeres nyfødte baby skal have en tryg, og varm søvn, derfor er der flere produkter, som kan give jeres baby dette. Der findes et bredt sortiment af babydyner, og dynetilbehør som med garanti vil højne jeres babys søvnniveau. Uanset, hvad I som forældre beslutter jer for at købe af, babydyner og soveposer, er det vigtigt at tekstil og materiale endnu engang er produceret i 100% øko bomuld. Derudover er det vigtigt at overveje, om jeres babydyne skal bruges i barnevognen, eller blot til tremmesengen.

Hos BabyBag kan i finde babydyner i både dun og uld, ligeledes kan i købe vinter- og sommerdyner her.

Lad jeres baby drømme sødt med en hyggelig sengehimmel

En baby er konstant på jagt efter nye indtryk. Derfor kan det også være svært at få en baby til at ligge stille og roligt i sin tremmeseng. Med en smuk sengehimmel kan I give jeres baby en tryg “hule fornemmelse”. Dermed kan i undgå nye synsindtryk der kan forhindre jeres baby i at falde i søvn. Der findes et utal af forskellige sengehimler, og det er blot op til jer, hvilken i synes komplementærer sengen bedst. Det er dog oplagt at vælge en sengehimmel, som passer bedst ind i indretningen, én der kommer i milde farvenuancer, og slutteligt er fremstillet i et allergivenligt materiale.

Hos Vanilla Copenhagen, kan man finde en sengehimmel til netop din baby, som er produceret i 100% bomuld, og i hyggelige farver.

Husk at søvn er vigtigt for jeres babys humør, og udvikling. Derfor har målet med denne artikel været at udstyre jer, som forældre, med vigtige overvejelser, før køb af baby sengetøj. Ingen babyer er ens, og sover derfor forskelligt – men vigtigst af alt – er at muligheden for god søvn er der. Vi håber at denne artikel har bidraget med en række input, til at jeres baby kan drømme sødt!

Vi opfordrer altid til at undersøge, hvilke tekstiler og stof der bliver brugt i jeres baby sengetøj! Således undgår i uønsket udslæt, og allergi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*