De bedste julekøb til dig selv og dem du holder af

julekøb

Julen er hjerternes fest, og den handler om at give – og det gælder ikke kun d. 24 december. Mange mennesker giver adventsgaver, kalendergaver, eller andre småting til deres nærmeste gennem hele december. Og så er det jo vigtigt ikke at glemme, også at give til sig selv. Julepynt og juledekorationer er af den type gaver, der bliver ved med at give – år efter år.

Den perfekte gave til den udeboende studerende

Vil man gerne købe nogle ting til julehjemmet, men mangler ikke selv noget, er det en fantastisk idé at give det væk i gave. Det er faktisk en helt perfekt gaveidé til alle de udeboende studerende du kender. Disse unge mennesker lever ofte af deres SU, og har intet økonomisk overskud – og da slet ikke til at købe pynt. For at de kære unge mennesker alligevel skal have noget at hygge sig med, midt i eksamenerne i december, skal det som oftest komme i form af en gave. Dette kan fx være en pakke med adventslys fra MUUBS. På denne måde kan de hårdtarbejdende studerende også få lov til at mærke, at dagene går mod jul. Giver man de studerende julepynt af god kvalitet og smukt design, kan det holde mange år endnu. På denne måde hjælper man dem igang med deres egen samling af julepynt. Generelt er lækkert julepynt fantastisk som gave igennem december, så det kan blive brugt juleaften.

Pynt op til moderne jul

Julen behøves ikke at se ud, som da far var barn. Er man ikke vild med den klassiske, bombastiske jul med masser af farver og nips, er der flere gode alternativer til pynt. Idag kan man nemlig sagtens få fingrene i julepynt der både er minimalistisk, nordisk og raffineret i sit udtryk. Dette kan fx være en smuk, rå og minimalistisk juletræsstjerne. For at gennemføre det minimalistiske og nordiske look totalt, kan man vælge at pynte juletræet yderligere med kun meget begrænset pynt i samme nuancer. Der er ingen der siger, at julen behøves at være grim eller overdrevet. Smuk, simpel pynt er de seneste år blevet yderst populært. Med en sådan pynt kan selv dem, der ellers ikke er vilde med julen, være med i festlighederne.

Dæk det smukkeste julebord

Udover juletræet, er julebordet nok det vigtigste element til juleaften. Det er her hele familien skal bruge timevis sammen, mens de propper sig med al den lækre julemad. Derfor skal julebordet selvfølgelig både være smukt og indbydende. Når det kommer til bestik, er det meget populært at dække op med særligt bestik. Det kan fx være guldfarvet bestik fra House Doctor. Med et guldfarvet bestik tilføjes bordet med det samme en fornemmelse af speciel hygge og varme. Dette bestik er også godt at bruge igennem december – dette kan være til julefrokoster, julebagedage etc. Derudover er det often hyggeligt at dække et bord med mange, ekstraordinære detaljer. Her er det en god idé at tilføje hyggelige ting som personlige bordkort, servietringe fra MUUBS, eller andet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*