Sådan optimerer du belysningen i dit hjem!

belysning

I denne guide vil vi forklare, hvordan du bedst kan optimere dit hjem, hvad angår belysning, og ligeledes hvordan du på bedste vis kan anvende en samlemuffe til at holde styr i dine lampeledninger. Belysning er alfa omega for hjemmets atmosfære. Formår man ikke at opsætte hyggelige og varmegivende lamper, kan lejligheden eller huset, hurtigt virke koldt og mørkt. Derfor vil vi hjælpe dig godt på vej, og forklare hvordan du med få lamper kan skabe en hjemlig belysning.

Skab et ekstra rum med den rigtige belysning

En velovervejet belysning, har den evne at kunne skab et “ekstra rum”, i et allerede eksisterende rum. Ønsker du at lave et afslapningshjørne, hvor du kan drikke en god kop kaffe, og læse en roman, bør du blive inspireret af hvad en pendant og væglampe kan betyde for dette. Disse lampetyper er optimale til at skabe en hyggelig atmosfære, og passer super godt ind i  sofahjørnet, eller andet møbelarrangement. Der findes et utal af lamper med god belysning, men hos House Doctor og Menu finder du flotte væglamper og pendellamper, som skaber en behagelig og lækker belysning til dit hjem.

De bedste lamper til stuen

Ønsker du at skabe en god belysning i stuen? Så bør du undersøge, hvad æstetiske bordlamper fra House Doctor, Menu og Matias Moellenbach kan gøre for dit hjem. Disse lamper udstråler et nordisk, og stilrent design, og er ekstremt populære i skandinaviske hjem, hvor vinterperioden kan skabe mørke i de tidlige eftermiddagstimer. Lamperne er optimale til at stille ovenpå reoler, og vindueskarme da deres elegante udtryk ikke fylder på en uønsket måde.  

Vi anbefaler dig at kigge nærmere på smukke modeller, såsom House Doctor bordlampe, og Menu Carrie LED Lampe.

Hvis du bor i en bolig med få stikkontakter, kan du holde styr i dine ledninger med en samlemuffe, som er ideelle hvis du ønsker at organisere ledninger og kabler.

Hvad skal jeg bruge en samlemuffe til?

Du har måske ikke hørt ordet samlemuffe før, men faktisk har den en vigtig funktion. En samlemuffe kan samle dine ledninger og kabler ved hjælp af en terminal der er fremstillet i modificeret polyolefin. De seneste samlemuffer på markedet kommer i et simpelt design, hvilket gør det nemt at samle dine ledninger – hvis du er en smule øvet. Samlemuffer benyttes til at forbinde omskiftere til elnetspændingen, og bruges yderligere til at forbinde hvidevarer, som køleskabe og frysere. Slutteligt kan disse også bruges til at samle dine ledninger til lamper, og belysning.

Hos AE Dele, kan du læse mere om en samlemuffes egenskaber, og hvad de kan betyde for dit hjem.

samlemuffe

Vi håber at denne artikel har givet dig en fornemmelse af, hvordan man bedst muligt skaber en lækker og varm belysning i sit hjem. Lamper fra hhv. House Doctor, Menu, og Moellenbach, giver et sublimt lys! Samtidig er de designet i et unikt og stilrent design, som vil pryde ethvert hjem. Og husk, ønsker du at samle flere ledninger og kabler i dit hjem, til eksempelvis akvariet eller Playstationen bør du erhverve dig med en samlemuffe. En samlemuffe kan nemlig organisere disse på bedste vis!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*