Din guide til en fredag aften som par

fredag aften

Er der ved at gå lidt for meget hverdag i parforholdet? Står sexlivet på regelmæssige rutineknald og lunkne kys, så er det måske på tide at peppe parforholdet op og genfinde romantikken, sammen. Kæresteaftener er en rigtig god måde at holde gang i sig selv, forholdet og hinanden på. Smid dine hæmninger og læs med, hvis du har brug for inspiration til hvordan du og din udkårne får sat gang i jeres helt egen (lumre) fredagsfest.

Game on

Hvis spil og sexlegetøj er nyt inventar i jeres soveværelse, kan I starte blødt ud med et erotisk spil. En terning eller et kortspil med instrukser, og en god flaske rødvin er alletiders icebreaker. Når I er blevet komfortable og har lyst til at udforske hinanden endnu mere, kan I passende lege videre med andre frække spil! Redaktionens favorit er Strip Dart! Her behøver man nemlig ikke sætte sig ind i alle poker reglerne for at have en undskyldning for at smide tøjet. Det gælder om at ramme dart-skiven med kapsler, og så bestemmer felterne hvilket stykke tøj der skal smides. Det er hedt og det er intimt… Let the party begin.

Udklædning er ikke kun til Halloween og fastelavn

Kostumer kan bruges til meget mere end fastelavn, karneval og Halloween. Udklædning kan hjælpe os til at træde ind i en anden rolle og vise nogle andre sider af os selv, som kan være sværere at vise, når man er helt dagligdags klædt. Leg med rollerne sammen med din partner og opdag nye, frække sider af hinanden!

I efterårets ånd er det passende at hoppe i et frækt oktoberfest kostume. Kavalergang, fletninger og ØL – hvad mere kan en mand ønske sig? Eller måske du skulle finde din indre sygeplejeske frem og være ekstra sød ved den heldige i aftenens anledning. Find massere af inspiration til hvilken rolle, du skal spille i soveværelset på Fest & Farver.

Et sidste krydderi

Mange tror at sexlegetøj begrænser sig til singlepigens trøst i form af en vibrator i natbords-skuffen. Hvis du også er af den overbevisning, kan du godt tro om igen. Det hører også til i parforholdet – i allerhøjeste grad – og det er den sidste ingrediens, som skal krydre jeres kæresteaften.

Men hvordan får man fingrene i en sådan brummende fidus, der skal sætte sætte fut i fejemøjet? De lumre sidegadebutikker kan være ret så grænseoverskridende at skulle bevæge sig ind i. Heldigvis kan sexlegetøj købes på nettet med et enkelt klik, på æstetiske erotiske webshops som Belugi. Her finder I mærker som Fun Factory, hvor vi nybegyndere ikke føler os beluret og udstillet, når vi skal udse os det helt rigtige legetøj.

Faktisk kan selve udvælgelsesprocessen være pirrende i sig selv. Så sæt jer sammen, hav det sjovt og lad jeres frækkeste fantasier inspirere når I scroller igennem produkter som King Cock. Vent i spænding til I modtager den frække pakke med posten, og indvi den som kronen på værket på jeres perfekte fredag aften.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*