Derfor er sexlegetøj godt for dit sexliv

sexlegetøj

Sex er godt. Det giver både mere glæde og mindre stress i hverdagen – og så styrker det vores forhold til hinanden som mennesker. I dag er det derfor mere populært end nogensinde at krydre soveværelsets aktivitet med legetøj, som gør oplevelsen helt unik. Hos Gratis-Tips har vi dykket ned og set nærmere på, hvordan sexlegetøj gavner sexlivet, og hvilke mærker der især er populære.

Sexlegetøj er blevet en del af danskerne

Sexlegetøj har eksisteret længe, og selvom mange måske har nydt fantasier med tanken om disse, er der stadig mange, som kun har holdt sig til tanken. Sådan har det i hvert fald været i mange år. Men i en undersøgelse fra Vouchercloud, ser det ud til, at danskerne er et af de folkefærd, som er gladest for de frække hjælperedskaber til soveværelset. Undersøgelsen viser således, at per 1000 dansker, bliver der søgt 118 gange på sexlegetøj i løbet af et år. Dette er f.eks. både foran Sverige og også USA. Sexlegetøj er blevet en del af os – netop fordi det hjælper med at udleve vores fantasier. Fantasier som skaber et bedre sexliv og hermed vores forhold til hinanden. Søger man på ordet “sexlegetøj” på Google, vil et af de første resultater derfor også være Danmarks billigste sexshop Belugi – en shop der har gjort vejen til et bedre sexliv nemmere.

Danske sexshops gør sexlivet nemmere og bedre

Selvom vi som mennesker ønsker at udleve fantasier – om det er med en Svakom vibrator eller anden form for legetøj – så kan vi bedst lide at bestille tingene hjem med diskret levering. Derfor er især sex webshops blevet en del af danskernes sexliv, hvor man kan invitere sexlegetøjet direkte hjem i soveværelset eller stuen. Her er sexshoppen Belugi en forgænger for at udnytte det fulde potentiale. Som Marie Oddershede fra Belugi uddyber på siden, “Jeg ønsker at gøre en positiv forskel for rigtig mange mennesker i Norden, med min viden indenfor sex og seksualitet – jeg vil gerne give lyst til mere”. Det er netop sætningen “lyst til mere”, som driver danskerne til sexlegetøjets uendelighed. En mulighed for at skabe mere end bare et sexliv – det er netop muligt, hvis man ønsker at gå den lidt mere kreative vej.

Disse mærker er især populære

Inden for sexlegetøj er en vibrator måske noget af det, som i sig selv som legetøj er mest populært. Alt lige fra unge til ældre finder stor nydelse i dette legetøj. I takt med større og større efterspørgsel, er der samtdig kommet flere producenter på markedet. En producent som virkelig har taget markedet med storm, er mærket LELO. LELO leverer vibrator fra klitoris til anal brug. Derfor er det især et hit hos mange.

Har man først sagt sexlegetøj, herunder netop vibrator, har man også sagt glidecreme. Her har mærket Pjur især vundet frem som førende inden for tilbehør til sexlegetøjet.

Med mange mærker derude, kan det være svært at finde det ideelle. Derfor må man gå kritisk til værk og finde frem til de steder, hvor der er blevet lavet tests af de forskellige produkter.

Gode råd til leg med sexlegetøj

Ligegyldig hvilken form for sex man dyrker, og hvilket sexlegetøj man bruger, er der altid gode råd at hente – hvis man altså vil have mest ud af sit sexliv:

  • Hav tillid til hinanden
  • Være åben for lege
  • Rollespil gør det endnu frækkere
  • Vær ikke bange for at dele fantasier
  • Udforsk og søg inspiration i sexlegetøjets verden

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*