Et godt bud på en dansk solferie

Udforsk det danske hav!

Der er rigtig mange danskere, som tager til udlandet for at få en solferie med badning, dykning og alt andet form for vandsport.
Det hænger nok tildels sammen med temperaturen i de sydlige lande, men også for at opleve noget man ikke normalt får chancen for.
Når det kommer til at opleve noget andet, vil de fleste nok blive overraskede over, hvor meget man kan foretage sig i de danske have.
Så hvis du overvejer at tage på en ferie herhjemme, for eksempel på et unikt glamping-ophold, så har vi her samlet nogle af de fedeste ting, man kan give sig til, så alle kan få en fed sommer inden for de danske rammer.

Jetski er havets svar på en motorcykel

Hvis man har været på en charter strand, så har man nok oplevet af folk har været ude at sejle på jetski. En slags mini motorbåd, som gør det muligt at sejle i hurtigt hen over vandet og med mulighed for små hop hen over bølgerne. Det er det perfekte transportmiddel for folk med benzin i blodet eller en trang til et adrenalinsus. Man sætter selv grænserne for, hvor langt man tør gå med et Jetski, da den både er adræt og hurtig.

I Danmark er der dog lidt flere sikkerhedsforanstaltninger og regler på området, hvilket gør at man skal tage en Vandscooter certifikat. Der findes heldigvis udbydere af dette i Danmark, så det behøver på ingen måde sætte en stopper for alt det sjove. Når kørekortet er taget, så er det bare med at udforske de mange hundrede kilometer strand vi har omkring os.

En hel verden under vandet

Er man mere den udforskende type, så er der en helt ny verden lige under vandoverfladen. Her finder man både spektakulære områder og et rigt fiskeliv. For at kunne dykke ned på de spændende dybder skal man have et dykkerbevis. Det er noget man kan tage de fleste steder i verden og her vil man også opleve at prisen kan variere. Man skal dog være opmærksom på, at kvaliteten af sikkerheden og udstyret også kan variere en del, hvilket gør at vi vil anbefale at tage det i vante rammer her i Danmark, hvor alle reglerne bliver fulgt op på. Tjek nogle af de mange dykkerkurser der bliver udbudt i Danmark her.

Hvis du allerede er rutineret dykker og bare søger nogle nye eventyr i vores ellers kendte rammer. Så kan du eventuelt give dig i kast med en dykkertur til Bornholm, hvor naturen pludseligt kan fremstå noget mere eksotisk end der vi kender fra fastlandet. Du kan finde en planlagt dykkertur til Bornholm her. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*