Førstehåndsindtryk er altafgørende: 3 tips til hvordan dine kunder får den bedste oplevelse

Hvis du arbejder i en virksomhed, der arbejder med eksterne kunder til daglig, så kan det være en god idé at læse med her. Får du nemlig kunder på besøg regelmæssigt, så er det vigtigt at sikre, at de får den bedst mulige oplevelse.

Førstehåndsindtryk er nemlig altafgørende. Vi har derfor samlet 3 tips herunder til hvordan dine kunder får den bedste oplevelse, når de er på besøg hos dig. 

En indbydende reception 

Om du arbejder i en større virksomhed eller et mindre start up, så er det vigtigt at sørge for, at dine kunder træder ind i et præsentabelt og behageligt miljø. Her gælder det om at skabe et rum, der afspejler din virksomheds identitet. Benyt farver, logoer og former til at skabe et miljø der tydeligt viser personligheden bag din virksomhed. Yderligere skal du sørge for, at dine gæster ikke træder ind og er i tvivl om hvor de skal henvende sig. Har du ikke ressourcerne eller pladsen til at have en fuldtids receptionist stående kan du med fordel købe en check-ind stander, hvor dine gæster kan tjekke sig selv ind. 

Gode frokostmuligheder 

Har du kunder på besøg over frokost så er det vigtigt at sørge for en god og solid frokost. Er der nemlig noget vi ofte dømmer med, så er det vores smagsløge. Sørg derfor altid for at tjekke menu’en i kantinen, så du hurtigt kan beslutte dig for, om det vil være en bedre idé at bestille frokosten ude fra. Er du en stor virksomhed, hvor mange ansatte skal igennem kantinen, kan det give god mening at investere i en frokost terminal, hvor det er muligt at betale for sine gæster nemt og hurtigt. 

Merchandise 

Et klassisk marketing trick for at få dine kunder til at huske dig er igennem merchandise, hvor dit logo er placeret på en ting, som gives med hjem. Det vigtigste her at skabe merchandise som er brugbart og af kvalitet. Giver du fx en billig kuglepen som skriver dårligt, vil den aldrig blive brugt. Giver du derimod en lækker kuglepen, som skriver skarpt og føles lækker, så vil denne med garanti blive brugt. Tænk derfor over brugbarheden og kvaliteten af det merchandise du køber hjem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*