Forkæl dig selv og bliv dit skønneste jeg

Skønhed er noget, der kommer indefra. Det hører vi ofte i dameblade og fra vores veninder. Alligevel kan det være svært at tro på – for hvordan kan noget så subjektivt og overfladisk dog komme indefra? Faktisk er det ikke helt galt. Skønhed afhænger nemlig ofte af din udstråling og selvtillid – føler du dig skøn, ser du også ofte enormt skøn ud. En god måde at føle sig skøn på, er ved at forkæle sig selv. Dette kan man gøre pa mange forskellige niveauer – helt fra inderst til yderst.

Forkæl din hud

For at føle sig skøn, er det først og fremmest vigtigt at tage sig af det helt basale; dig selv, inderst inde. Her er det særligt vigtigt at tage sig godt af sin hud. Har du en smuk hud med en fantastisk glød, vil det meste makeup synes overflødigt. Derudover vil du føle dig skøn, selv på de helt trætte morgener. Netop derfor er hudpleje så vigtigt; huden er med dig hele livet. Den kan ikke skiftes ud, og du skal selv være i den. Vær derfor god ved dig selv, og forkæl din hud. Så vil du føle dig flot hele livet.

Den bedste måde at tage sig af sin hud er med en solid hudplejeroutine. Se det som et selvforkælelsesritual. Hudplejen skal gerne også være af de bedste organiske og naturlige materialer. Her kan en fantastisk ansigtscreme indeholdende dyrebar rosenolie være helt fantastisk, særligt til ældre hud. Dog er det faktisk vigtigt at begynde at anvende anti age i din hudpleje, allerede før du mærker behovet – dvs. Som udgangspunkt en gang midt i 30’erne.

Forkæl dig selv med lækkert tøj og sengetøj

Når du har fået godt styr på din hudplejeroutine og føler dig skøn helt som du er, gælder det om at pakke det hele godt ind. Dvs at du skal huske at iklæde dig tøj, der får dig til at føle dig lækker og forkælet. Det kan derfor være en god idé, at tænke over at investere i din garderobe, så du i sandhed bliver glad for den. Gør du det, vil du føle dig lækker og forkælet hver eneste dag du skal tage tøj på. Indenfor skandinavisk mode er særligt jakker fra mærker såsom Global Funk blevet enormt populære! Designervarer er generelt fantastiske til at tilføje en følelse af forkælelse og luksus i en hverdag. Så disse dyrere mærker er ofte virkelig en investering værd – de vil i hvert fald få dig til at føle dig skøn hver dag.

Skønhed handler ikke om andre. Det handler først og fremmest om, hvordan du har det med dig selv. Har du det fantastisk i din egen krop, vil dette også skinne igennem til andre. Og derfor er det rigtigt nok, at skønhed kommer indefra.

En god måde at blive endnu mere skøn er ved at få en god “skønhedssøvn”. Vi vil ikke gå i dybden med, hvordan du sover godt – men derimod, hvad du kan sove godt i. Hvis du godt kan lide det bløde vil vi anbefale dig at investere i noget silkesengetøj. Hvis dette ikke er nok, så findes der også silkedyner, som garanterer, at du kan lægge hovedet blødt på puden hver eneste aften.

Forkæl både dig selv og andre

Særligt når man er single, kan det være svært at være god ved sig selv på en dag som Valentinesdag. Selv hvis man er i et forhold, kan man godt glemme sig selv på denne dag. Det er dog vigtigt, at du sørger for, at prioritere dig selv. Ikke nødvendigvis hele dagen, men bare for et øjeblik. Du kan læse mere om idéer til hvordan man både forkæler sig selv og sin kæreste (hvis du har sådan én), i denne guide over Valentinsdag 2019.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*