GUIDE: Er du klar til Aalborg Karneval?

aalborg karneval

Aalborg Karneval nærmer sig hastigt. Det betyder overdådige kostumer, glade festaber og dansen i gaderne. Men har du alt, du skal bruge, når den latinamerikanske festival i Nordjylland begynder? Eller kan du bare ikke vente?

Her hos Gratis-Tips har vi skrevet en tjekliste til dig, du kan bruge, når du skal pakke til den farverige fest. Vi har også inkluderet lidt anbefalinger, hvis du bare ikke kan vente (eller du ikke kan tage en uge ud af din kalender til kostumer, fest og tømmermænd.

Læs med og få styr på alt inden Aalborg Festival, så du kun skal nyde din tur i maj!

Køb et blændende og skandaløst kostume

Karneval er synonym med ekstravagante udklædninger og festlige udskejelser. Men de færreste af os har en stramtsiddende camovest eller et nedringet engelkostume hængende i klædeskabet. Aalborg Festival har plads til alle og al slags udklædning, men bar hud er nærmest et must. Men udover det, er det kun din fantasi, der dikterer din påklædning.

Køb derfor dit helt eget kostume, der fremhæver de dele af dig, du gerne vil vise verdenen. Det kan være din krop, men også din kreativitet. Vil du gerne fremhæve resultatet af alle de squats, du har lavet over de kolde måneder, skal du vælge et kostume med bare lår. Er du vild med det klassiske karnevals look, skal du gå baroque og anskaffer dig en sexet halvmaske og en overdrevet Marie Antoinette-paryk. Det er stort set ingen grænser.

Til en vild udendørsfest som Aalborg Karneval, er det typisk bedst, at du køber dit kostume, frem for lejer det. Du vil blive våd (af regn eller alkohol), du vil støde ind i andre mennesker i folkemængden og småskader eller almindeligt slid vil opstå. Det er langt federe bare at kunne feste løs uden at skulle bekymre sig om, kostumet nu er i god nok stand til at returneres.

Gin for My Real Friends

Karneval er overdådigt og vildt. Derfor skal du også huske at medbringe alkohol, der ser lækkert ud, som du kan dele med dine venner.

Gå fuldt ind på den hedonistiske livsstil med en Malfy Gin. Udover at det smager fantastisk er det også dejligt afkølende sammen med tonic, når du har danset hele dagen.

Glem dog ikke en vandflaske. Alkohol smager vidunderligt, men det er dehydrerende, og for at få den fulde oplevelse ud af Aalborg Karneval, skal du ikke gå kold for tidligt eller få det dårligt.

Velsmagende og stærk mad

Inspirationen til det moderne karnevaller kommer fra Latinamerika. Derfor er det også oplagt, at når du har danset hele dagen og leder efter noget at spise, at du holder linjen og vælger noget nærende og velsmagende mad fra Sydamerika.

Men burritos, tamales og dulce de lecha behøver ikke være forbeholdt til karnevalet. Hvis du bor i København, og ikke kan få tanken om mexicansk mad ud af dit hoved, kan du få stillet sulten hos Mæxico, det tidligere Barburrito.

Det er også en oplagt mulighed, hvis du netop ikke kan komme med til Aalborg Karneval den uge. Du kan endda holde temafester der, hvis du hellere vil have en social begivenhed kun med dine venner.

Vape frem for rygning – de andre deltagere vil takke dig

Vaping er blevet enormt populært. Det er hovedsagelig, fordi du kan ryge indendøre, såsom til efterfester eller barer, hvor man skal stå i regnen for at få en cigaret.

Men der er også en anden klar fordel, som vil gøre at de andre deltagere i Aalborg Karneval vil takke dig for at vælge en vape frem for en pakke cigaretter: du brænder dem ikke på deres bare hud, når du vaper og danser løs i gaderne.

Husk derfor at pak ekstra E-væske, så du ikke pludselig løber tør i midten af ugen. Man ryger altid mere, når man er ude og være social.

Det var vores fire gratis tips til, hvordan du bliver klar til Aalborg Festival. Skal du til en anden festlig begivenhed såsom et bryllup, har vi også en masse andre guides her på siden. Tjek dem endelig ud, hvis du savner inspiration.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*