Guide – hvad giver man livsnyderen?

Vi lever i en hektisk hverdag, hvor en stadigt større del af danskerne bringer arbejdet og det dertilhørende stress med sig hjem. Vi har aldrig helt fri. Dette er der de seneste år opstået en modreaktion på, der har manifesteret sig i mange danskeres bevidsthed. Når vi endelig har mulighed for at koble fra og nyde livets mange muligheder, skal vi ikke gå på kompromis. Denne tendens har dog også påvirket de mulige gaveideer – for hvad giver man livsnyderen? Dette indlæg giver 3 bud på mulige gaveideer til netop dette scenarie. 

Den sikre 

Vin, vin og atter vin. En ny omfangsrig undersøgelse udleder, at den almindelige dansker i gennemsnit drikker 55 liter vin om året. Så selvfølgelig er en god flaske altid påskønnet. Udfordringen kan være, at du nødvendigvis ikke er helt sikker på, hvad personen foretrækker, men det kan imødekommes gennem en samlet vinpakke. Sommeren er over os og hvilken bedre anledning til at smække klipklapperne på, traske ud på verandaen eller terrassen og åbne en god flaske vin med en god ven eller eventuelt forkæle konen. Vin er utvilsomt en sikker vinder. 

Ønsker du yderligere inspiration til hvilke vine, der ville gå godt som gave, kan du se det her: 

Den vovede

Udstyr og tilbehør er for livsnyderen og feinschmeckeren altafgørende. Er udstyret ikke i orden eller har personen ikke det nødvendige tilbehør til aktiviteten, kan meget af glæden forstumme. I den forbindelse er det oplagt at forære livsnyderen et stykke lækkert og kvalitetssikret tilbehør, der omvendt kan forbedre oplevelsen og igen sikre at personen kan koble fuldstændig fra. Buddet herfra ville lyde på en Caviar/Tapas ske. Denne ske er designet af den anerkendte danske designer Henrik Lund og udformet med inspiration fra blåmuslingens naturlige og elegante form. Skeen er perfekt til de specielle begivenheder og anretninger, specielt hvis livsnyderen skal forkæles lidt ekstra. Skeen fås ydermere i forskellige nuancer – alt fra broget til lys eller mørk. 

Ønsker du i denne forbindelse, at kigge på caviar, kan du klikke her: 

Den specielle

En af de måder man virkelig kan imponere sine gæster, og et koncept der virkelig har vundet indtog i de danske hjem, særligt omkring nytår, er champagnesablen. Det elegante i at svinge en veldekoreret sabel med finesse og præcision med henblik på at åbne en champagne er ikke gået manges næse forbi. Samtidig er det en gave de færreste har fået anskaffet sig endnu, så du kan være på forkant og give en gave der kan give begejstring. Vores bud ville være en champagnesabel fra Laguiole, der leveres i en tidsløs og stilfuld trææske. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*