Guide til mere fyldigt hår

Combing healthy long straight female hair - close-up

Mange kvinder døjer til dagligt med tyndt og nedslidt hår. Noget som på sigt har stor indflydelse på den mentale velvære og sundhed. Vi kender til følelsen, så derfor har vi sammensat nogle råd, som vi anbefaler du følger for mere voluminøst hår.

Spis dig til sundere hår

Kroppen er én stor forbundet enhed, og det er ingen undtagelse, når det kommer til at styrke hårets struktur og sundhed. Starter du med at sætte ind på din kost, har du mulighed for at effektivisere processen mod et sundere og mere fyldigt hår. Hav sunde fedtstoffer for øje, og spis en masse fed fisk som laks, sardiner og makrel. Dertil kan du også vælge at kombinere din sunde kost med et højkvalitets supplement af omega 3-6-9 for at optimere optagelses af de sunde næringsstoffer og mineraler fra din kost.

Benyt et kosttilskud

Der findes utrolig mange forskellige kosttilskud til et sundere hår. Det vigtigste at have for øje er kvaliteten af det tilskud af mineraler og vitaminer, som din krop optager. Gå altid efter certificerede og anerkendte mærker, som har en gennemsigtig produktion, og hvor kosttilskuddet kun består af naturlige indholdsstoffer. Et godt eksempel på et hårtilskud af høj kvalitet er dette fra denne danske producent. Det giver din krop det mest rigtige tilskud af mineraler og vitaminer, og kan på sigt gøre, at du opnår de bedste resultater med dit hår. 

Undgå vådt hår udenfor

Hvis du også foretrækker at lufttørre dit hår, så anbefaler vi, at du først forlader dit hjem, når dit hår er helt tørt. Hvis du færdes udendørs med vådt hår, slider det ekstra meget på dine hårspidser, og gør at håret automatisk forbliver fladere og med mindre volumen. 

Investér i en shampoo af høj kvalitet

Som med det store udvalg af kosttilskud, så finder du også utallige shampoos i dag, som alle gør noget forskelligt for dit hår. Igen er det vigtigt at pointere, at du skal vælge en shampoo, som er baseret på naturlige ingredienser. Vi har fundet denne shampoo, som er en urtebaseret shampoo med et højt indhold af urtemolekyler. Disse er videnskabeligt bevist til at kunne aktivere livsprocesser og funktionaliteten af vores hårceller. Det betyder, at du kan opnå super gode resultater inden for en fornuftig tidsramme, og på den måde undgå kedeligt og tyndt hår på sigt.

Følger du disse fire simple fif, kan du med garanti lave om på den nuværende tilstand af dit hår, og forhåbentligt arbejde dig tættere på et sundt og fyldigt hår.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*