Pakkelisten til rejser med børn

Skal du ud at rejse med dine børn for første gang? Hvis du har brug for lidt råd til, hvad du skal pakke, så du kun skal bekymre dig om at nyde ferien, så læs med. Her får du nemlig en guide til den ultimative pakkeliste til rejser med børn. 

3 gode råd

Ferien er booket, aktiviteterne er planlagt og familien er spændte. Den eneste ting du mangler nu, er at pakke. At pakke til en ferie med børn er ikke let. Men ved at følge disse 3 råd er du godt på vej.  

En taske til flyet

Til flyturen kan det være sjovt at købe en børnerygsæk, hvor I kan pakke alverdens ting ned. Sammen med børnene kan I finde deres yndlingslegetøj, som de kan pakke i tasken. Derudover bør tasken også indeholde praktiske ting, som gør livet som forældre på en flyver lidt lettere. 

Pak et par varme sokker, så skoene kan tages af, og læg snacks til flyrejsen i tasken. Derudover bør du selvfølgelig have vådservietter med, og hvis flyturen er lang kan en Ipad være god underholdning. 

Husk børnesolcreme i alt slags vejr

Hvis ferien går sydpå, er der selvfølgelig én vigtig ting at huske; Børnesolcremen. Badevinger kan købes på ferien men en god solcreme kan være god at have med hjemmefra.  Særligt hvis du har specifikke krav til solcremen, som fx faktor og parfume. Køb en børnesolcreme som er 100% parfumefri og med høj solfaktor. Børn har nemlig en sartere hud end voksne, og de bliver derfor også hurtigere forbrændt i solen. Husk at smør cremen på inden I tager på stranden, så den har tid til at trænge sig ind. Påfør den derefter mange gange i løbet af dagen, også selvom at I præmært ligger i skygge. 

Underholdning

Selvom en ferie kan byde på mange aktiviteter, så handler det også om afslapning for både børn og voksne. Og for at du også kan få ro til at nyde ferien, kan det være en god ide at pakke en masse underholdning og legetøj ned. Udendørs underholdning som bolde, badedyr eller strandsæt, kan du med fordel købe på ferien. Så slipper du for ekstra bagage. Vi anbefaler følgende:

  • Ipad
  • Bøger
  • Malebøger og tuscher
  • Blødt legetøj (det fylder mindre)
  • Små rejsespil 
  • Høretelefoner

Vil du have flere ferietips? Så læs: Backpacking i 2021: forberedelserne starter nu 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*