Praktiske ting, der gør det lettere at være forældre

Det kan være meget svært og overvældende at blive forældre – særligt hvis det er første gang i får børn. Med tiden er der dog kommet flere og flere hjælpemidler til. Disse hjælpemidler er alle nogen, der kan give dig mere overskud i en overvældende hverdag. Med mere overskud har du i sidste ende både mere tid til dig selv, din partner, og dit barn. Her er en liste med nogle helt essentielle hjælpemidler, der gør dit liv meget lettere med småbørn.

Den uundvårlige pusletaske

For en moderne forældre der tager sine børn med på farten, er en pusletaske fuldstændigt uundværlig. Mange småbørnsforældre kan nikke genkendende til, at man nærmest kan have hele sit liv i en pusletaske. Du kan have mælk, pusletæppe, rene og beskidte bleer, mobiltelefon, kaffe og nøgler i din pusletaske – og meget mere.

Mange forbinder nok pusletasker med grimme, store og firkantede tasker. Det behøves de dog slet ikke være! Mange af de nyeste pusletasker er både smukke og funktionelle, og er faktisk tasker, som du ikke vil hade at gå rundt med. På den måde er pusletaskerne virkelig kommet langt fra hvad de engang har været. Der er altså tusinde af muligheder, når du skal finde den rette pusletaske – og de er ikke allesammen dyre. Selv de smukkeste pusletasker kan have masser af praktiske funktioner.

Få den lille i ro med en nusseklud

Er der én ting som helt små børn er kendt for, så er det at de ikke lader deres forældre få ordentlig søvn. Dette er en sandhed med modifikationer, og kommer selvfølgelig først og fremmest meget an på det enkelte barn. Derudover kan man som forældre gøre sine odds for rolige stunder og nætter højere med det rette udstyr. Her er en lækker nusseklud helt uundværlig – anvender du den helt fra dag ét, vil din baby vænne sig til duften og fornemmelsen af kluden, og de vil hurtigt blive bedste venner. På denne måde vil nussekluden blive tryg og hjemlig for din baby, og den er derfor også idéel at have med på farten.

For at nussekluden skal være virkelig effektiv, skal den anvendes taktisk. Det vil sige, at den ikke nødvendigvis skal anvendes som din babys legetøj. I stedet kan du med fordel anvende nussekluden, udelukkende når babyen skal sove, eller falde til ro. På denne måde kommer babyen til at associere nussekluden med søvn, ikke med leg.

Det perfekte babybadekar

Én ting som mange måske glemmer at shoppe efter i god tid, er et babybadekar. Men der er faktisk mange forskellige overvejelser at gøre sig, før man anskaffer sig sådan ét. Nogle kan klappes sammen, nogle er billige, og nogle har medfølgende babyindsats. Det er en god idé at sætte sig godt ind i de forskellige babybadekar, i stedet for bare at købe noget i sidste øjeblik.

Praktiske ting til de større børn

Det er selvfølgelig ikke fordi, det pludseligt bliver unødvendigt at investere i gode produkter og hjælpemidler, når børnene bliver større. Er du for eksempel selv meget aktiv, ville det være en skam at lade dine små guldklumper stoppe dig i dette. Det er dog svært at tage på lange gåture med et lille barn. Du kan dog anskaffe dig en smart trækvogn, så du kan gå længere ture med dit barn. På denne måde får du også lift ekstra træning, ved at tilføje den ekstra vægt.

Er dit barn nået skolealderen, skal der også anskaffes masser af ting, og det er ofte en meget spændende tid for alle. Her skal i selvfølgelig anskaffe jer en skoletaske – og gerne én, der er sund. Her er en fantastisk mulighed den såkaldte Ergobag skoletaske, der både er fri for skadelige stoffer, og ergonomisk udformet.

Alt i alt er det altid en omvæltning at blive forældre – dog kan du altid gøre dit bedste, for at forsøde tilværelsen både for barn og forældre. Er du lidt heldig, kan du blive en nybagt forældre med overskud!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*