Stor konfirmationsgaveguide 2020

Nu er det tid: Solen skinner, vintergækkerne titter frem, og din postkasse indeholder sandsynligvis mindst én invitation til en konfirmation. Det er på mange måder en hyggelig tid. Både vejret og humøret er fantastisk, og blandt alle de kommende konfirmander stiger spændingen. Det kan dog også være en ret stressende tid. Måske er du inviteret til en konfirmation, hvor du faktisk ikke kender konfirmanden ret godt. Gør du ikke det, kan det være enormt svært at finde en rigtig gave, særligt hvis den skal være til at betale. Vi kender det godt. Derfor har vi brugt tid på at sammensætte en liste med gaveidéer, så du ikke behøves gøre det.

Pengegaver

Kan du slet ikke finde ud af hvad du skal give, er det selvfølgelig oplagt at give penge. Det kan ofte være en ret kedelig gave, men det hører sig til en konfirmation. Mange mennesker prøver at gøre gaven lidt sjov og kreativ ved fx at folde pengesedlerne flot, eller lave en halskæde af mønter eller lignende. Der er dog også en del andre muligheder, som du måske slet ikke har tænkt på. Hvad med at give konfirmanden en aktie? På denne måde giver du et bestemt pengebeløb, men ét, der er dynamisk og potentielt kan vokse med tiden. Dette er også en god måde at introducere investering til konfirmanden i en tidlig alder.  

Mange mennesker undgår helst helt at give penge – også til en konfirmation. Herunder har vi samlet idéer til hvilke andre gaver, de fleste konfirmander ville elske. Listen er opdelt efter køn.

Gaver til drengen

  • Armbånd til mænd: mange unge drenge er meget modebevidste, og slet ikke bange for at pynte sig. Derfor bliver rigtig mange mandlige konfirmander faktisk rigtig glade for smykker, og ønsker sig dem næsten i samme grad som pigerne gør det. Smykkerne skal selvfølgelig være af rigtig god kvalitet og til en god pris. Her kan vi fx anbefale mærket Nirbana Soul, der producerer lækre smykker til både mænd og kvinder.
  • Sneakers: sneakers er ekstremt moderne for tiden! Det er let at se, hvis du bare sænker blikket i enhver metro. Særligt store, hvide sneakers er moderne. De kan godt være en anelse dyre, og er derfor ofte svære for konfirmanden selv at købe. Du kan evt. Gå sammen med en anden gæst om gaven, og spørge konfirmandens forældre om skostørrelsen.
  • Hudpleje og hårpleje: noget der ofte følger med teenageårene, er bumser, uren hud og fedtet hår. Samtidigt er pengene små, og viden omkring hudpleje og ingredienser meget begrænset. Derfor ender de fleste unge mennesker med at gøre meget mere skade end gavn på deres hud – nogle gange kan man faktisk få ar, der varer hele livet. Det kan derfor være en virkelig god idé, at give nogle virkelig lækre hudplejeprodukter i gave. Spørg en ekspert i matas eller magasin, hvis du ikke selv er ekspert. En generel tommelfingerregel er dog, at du skal holde dig fra alle produkter der indeholder alkohol, da dette udtørrer huden helt vildt. Og dét er aldrig en god idé – heller ikke selvom huden er fedtet. I denne fagre nye verden kan man faktisk få en lang række meget lækre hudplejeprodukter, der er skabt specifikt til mænd. Du kan se et stort udvalg af disse på magasins hjemmeside, lige her.

Gaver til pigen

  • Hudpleje og hårpleje: den fedtede og urene hud findes naturligvis også blandt de unge teenagepiger. Ofte er pigerne lidt mere interesserede i hudpleje end drengene, men pengene er stadig oftest små. Derudover fokuserer mange unge piger bare på bumsefjerning, og ikke hudens overordnede sundhed. En god idé kan fx være at give hende en rigtig god renseolie, så hun hurtigt lærer at få renset sin hud ordentligt. Dette er noget, langt de fleste voksne kvinder stadig har problemer med. Du kan også give hende en lækker ansigtssolcreme – kun meget få kvinder og piger ved, at solcreme hver dag bliver anbefalet af mange dermatologer. Bruger du solcreme hver dag, reducerer du antallet af rynker du får meget dramatisk. Eller hvad med at gøre hudplejen sjov? Forær hende en bunke spøjse koreanske masker, der både plejer huden og er sjove at bruge.
  • Accessories: mange piger ønsker sig smykker til deres konfirmation, og det er som oftest også en sikker vinder. Men glem ikke, at der findes en masse andre accessories! De kan udgøre mere originale gaver, samtidigt med at de lægger sig lidt op ad et rigtigt smykke. Dette kan fx være et eksklusivt silketørklæde eller en hårbøjle eller andet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*