Tips til kontorindretningen

Når der skal indrettes kontor eller andre erhvervslokaler for din virksomhed, kan du, ved at have ganske få ting in mente, indrette et sted, der både afspejler dig og din virksomhed, og som samtidig kan øge dine medarbejderes trivsel og sundhed.  

De rigtige lokaler 

Når der skal skabes de helt rigtige rammer for din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder, er det første du skal overveje, hvordan selve omgivelserne og lokalerne ser ud. Skal du huse i et nybygget kontorfællesskab, hvor sparringen er i højsædet, i en ældre bygning med herskabslokaler, hvor atmosfæren er i fokus, eller et butikslokale, hvor en stor facade skal drage kunder ind. Dette er vigtige overvejelser, eftersom det er disse omgivelser, der udgør førstehåndsindtrykket for både medarbejdere, kunder og andre forbipasserende. Et tip til at finde det helt rigtige er, at tage sig god tid til kigge på markedet, se hvad mulighederne er, og mærke efter, hvad der er det rigtige, for din virksomhed. Her kan sider som f.eks. Kereby hjælpe dig på vej. 

Indretningen er vigtig

Når du har fundet de rigtige lokaler, kan du endelig begynde på indretning af kontoret. Her er der flere overvejelser, du skal gøre dig. Vil du gå med en moderne kontorindretning, eller foretrækker du det mere traditionelle? Skal det holdes klinisk og minimalistisk eller skal det indikere hygge og atmosfære? Uanset hvad vej du går, spiller valget af møbler en afgørende rolle for det overordnede miljø og kan i sidste ende også have stor betydning for den generelle trivsel blandt medarbejderne. Først og fremmest skal arbejdsforholdene selvfølgelig være i orden. For kontorer betyder det f.eks. ordentlige kontorstole og borde. Ved mange steder, er det dog også alt det udenom arbejdsstationen, der er vigtigt, så som loungeområder, hvor der kan tages en uformel snak, kantinen, mødelokalerne og kaffemaskine området. Der er altså mange aspekter udover arbejdsstationen, der skal spille, når du indretter din virksomhed. 

Det betyder noget for medarbejderne

Det kan måske virke ubetydeligt eller givet, at hvis bare der er fire vægge og en arbejdsstation, så kører virksomheden, men virkeligheden er bare en anden. Alt det udenom spiller en stor rolle for både medarbejdere og kunder og deres glæde ved at træde ind i virksomheden. Som yderste konsekvens, kan det også have betydning for trivslen for dine medarbejdere: sidder de ordentligt i løbet af dagen, har de fine faciliteter og mulighed for socialisering? Alt sammen er værd at overveje, når du skal skabe omgivelserne for din virksomhed. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*