5 tips til at rense dine hvide sneakers

Close up image of hipster woman posing at autumn time, red pants , funny trendy printed socks , and white big sneakers.

Sommeren nærmer sig og en klassiker for sommeren er de hvide sneakers – men er du også bange for at dine helt nye hvide sneakers bliver beskidte? Det er meget svært at undgå, og det kan være hjerteskærende, når de første gang bliver beskidte. Derfor har vi samlet 5 gode tips til dig, for at komme igennem sommeren med så hvide sko som muligt. 

 

Den simple løsning 

Oftest kan noget så simpelt som en vådserviet være svaret på at holde dine sneakers hvide. Ja, en simpel vådserviet, som kan findes i alle supermarkeder, Matas, Normal og ja overalt. Det skal virkelig ikke undervurderes, og alternativt hvis man ikke lige har det ved hånden kan man også tage et viskestykke med lidt vand og sæbe. Det fungerer bedst på lædersko, men dog skal du være meget påpasselig hvis du har hvide ruskindssko. Vandet kan nemlig godt ødelægge ruskindet, og gøre strukturen af ruskindet hårdt og grimt. Med sportsko i mesh, kan vådserviet godt lykkedes til at fjerne de værste pletter.

 


Vaskemaskinen

En vaskemaskine kender de fleste, og udover at vaske tøj kan den også fungere for at rense sko. Dog skal man være MEGET forsigtigt med denne måde at rense sko på. Lædersko skal absolut ikke i vaskemaskinen, det ødelægger skoen fuldkommen. Derimod kan sportssko lavet i mesh sagtens komme i vaskemaskinen – dog anbefaler vi at du gør det på en meget lav varme. Det vil også være smart at smide skoene ind i et pudebetræk inden da det hjælper på de slag som dine sneakers kan få med sådan en tur i vaskemaskinen. Et kæmpe plus ved denne metode er også at du tager den værste lugt i skoene. 

 

Lædersko 

Lædersko kan være utrolig nemme at behandle, som sagt bare med en vådserviet eller viskestykke. Alternativer til dette kan være læder sværte, her skal man bare sørge for at man rammer den helt perfekte farve. Dette har altid været en populær læsning indenfor klassiske lædersko, og er som regel meget god til at få farven tilbage i skoene. Et andet problem som også kan forekomme ved lædersko, er det som hedder creases, som også kan anses for at være rynker i skoene. Dette kommer fra hvordan skoen bøjer når man træder, og kan være meget svært at forekomme. Dog er der rigtig mange gode råd til hvordan man kan undgå det, og den bedste måde er nok igennem et skotræ, som du sætter i skoene når du ikke bruger dem. Du kan også læse flere råd til at forekomme sneaker creases (rynker) via linket her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*