Top 3 moderne ure at investere i nu

ure der er værd at investere i

Hvis du er på udkig efter et nyt og moderne ur, som er flot design og samtidig holder værdien (eller måske stiger i værdi), så er du kommet til det rigtige sted.

Et ur kan nemlig være en rigtig god investering. Du kan finde ure, som har indskrevet sig i historien som klassikere, og derfor er eftertragtet samlerobjekter. Men nutidige ure kan også være så eftertragtede, at de går over pris. Og med tiden, kan de stige endnu mere. 

Du bør altid kigge efter kendte brands som Rolex, hvor der er en stor samlerbase. Men samtidig er det også vigtigt at have designet for øje. Det skal gerne være et ur, som er særligt, og som ikke falder i den menige mands smag. Det er nemlig ur-samlere og entusiaster, der gør et ur eftertragtet.

Når du har købt et ur, bør du også lede efter muligheder til at opbevare det i. En Watch case er en god investering, når du fx skal rejse eller andet. Du kan også med fordel investere i en Watch Winder, der sørger for, at dit mekaniske armbåndsur altid er trukket op.

Læs med her og få tre bud på ure, der er værd at investere i. 

OMEGA SEAMASTER 300M

Omega Seamaster 300 modellen har en sandblæst sort urskive, og urets klassiske æstetisk bliver kombineret med et moderne look i rustfrit stål. Uret er vandtæt og køber du denne model, køber du James Bonds foretrukne ur-model. Du køber dermed ind i et brand, der har en høj videresalgsværdi. Og hvis du er på udkig efter et sandt samler objekt, kan du lede efter kvartsversionen af Seamaster. Modellen bliver snart udfaset, og overgår dermed til vintage-markedet. Derefter vil det utvivlsomt stige i værdi. 

Rolex Air-King

Rolex air king modellen fra det populære brand har en 40 mm ramme i Oystersteel og en meget karakteristisk sort urskive, med en kombination af store 3, 6- og 9 taller. 

Ligesom mange ur-modeller fra Rolex, er denne model også en investering værd. Prisen på uret går lige nu i en flot opadgående kurve, og så er den især attraktiv for dig, der er begynder, når det kommer til at investere i ure. Det er nemlig lettere tilgængeligt og prislejet også bedre, end mange andre rolex-modeller. 

Panerai Luminor Base

Panerai Luminor Base uret er designet i Italien men fremstillet i Schweiz. Det tykke nærmest pudeformede ur er et moderne kultfænomen. Netop det faktum, gør det til en af de bedste investeringer, du kan foretage. Panerai har nemlig en stor samlerbase, så uanset hvilken ur-model du køber fra brandet, vil det uundgåeligt være en god investering.

Er du på udkig efter flere tips til mode generelt. Så læs Mode: Inspiration til sommeren 2021

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*