2021 fedeste sommer sneakers

Bliv klar til at gå sommeren i møde!

Vi er gået til sommertid, og vejret begynder så småt at blive varmere. Derfor er der god grund få noget farve på stængerne og hoppe i et par fede sommer sneakers. Selv om Distortion og Roskilde festival måske ikke bliver en realitet, så er butikkerne lige åbnet igen, og alle de store mærker som Nike, Yeezy, New Balance,Supreme og mange andre står klar med fresh limited modeller, der kan få enhver sneakerhead til at savle.

Vil du være firstmover? Her giver vi dig 3 modeller som har potentiale til at blive sommeren 2021 fedeste sneakers. 

Før du vælger sneakers

Gå aldrig på kompromis med komfort! Mærker som bl.a. Nike forsøger hele tiden, at finde nye materialer og måder at skabe komfort på. Se bl.a. Deres samarbejde med det japanske mærke Sacai. I samarbejde udviklede og designede de en chunky sål kaldt Vaporwaffle, som er udarbejdet i ekstra tykke lag for komfort.

Adidas yeezy 500

Adidas samarbejde med Kanye West har efterhånden mundet ud i et par ultra populære klassikere modeller. Yeezy 500 er den femte udgange i serien, og blev første gang lanceret i 2018.

Vi forudser at vi i 2021 forsat vil se en trend indenfor chunky sneakers – også kaldt “far-sko”.

Yeezy 500 har ladet sig inspirere af 90’erne klassiske sneaker design, og har generelt et ret old school look. Adidas Yeezy 500 er derudover den første Yeezy sneaker hvor Adidas ikke har brugt deres Boost teknologi. 

Vi synes her på redaktionen af den klassiske Adidas Yeezy 500 Blush fra Undefined Market er et god bud på en sommer sneaker 2021.

Nike Jordan 1

Nikes måske mest velkendte basket sko designet med 90’er stjernen Michael Jordan. Igen et bud på en sneaker som trækker referencer til det klassiske sneaker game fra 90’erne. Denne sneaker er ikke blot blevet kendt fordi pga. Den bærger Jordans efternavn, men også pga. Dens historie inden for Basketballs historie. Jordan blev dengang straffet med bøder på 5.000 USD for, at bærge skoen i NBA, grundet skoen ikke overholdte reglerne for spilleres påkældning. Spillerenes sko skulle matche deres uniform samt medspilleres sko.

Over de senste år er skoene blevet rigtig populære blandt piger – vi anbefaler Jordan 1 en frisk sommerfarve i enten low eller mid modellen

Nike Air force 1 x Supreme

Klassiske hvide sneakers går aldrig af mode, men derfor kan de godt virke lidt kedelige. Derfor er det altid rart når bl.a. Nike indgår samarbejde med en af hotteste mærker indenfor street kultur som Supreme. Supreme har fået lov at sætte deres præg på en så klassisk og velkendt sneaker som Nike’s Air Force 1. Skoen har sit navn efter den Amerikanske Præsidents fly “Air force 1” og blev super populær i bl.a. New Yorks, Harlem hvor skoen gik under navnet “up town”.

Nikes samarbejde med Supreme lever op til Supremes andre collabs hvor de typisk ikke ændrer på de klassiske træk men blot tilføjer deres eget logo for, i dette tilfælde, at pifte skoen op. Supremes logo giver et fedt udtryk på den ellers klinisk hvide sko.

Du kan finde skoen her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*