3 bud på den bedste burger i København

Big hamburger with juicy beef, cheese, tomato, and red onion

Det er efterhånden en jungle at navigere mellem alle de forskellige burgerrestauranter der har slået sig ned i København. Derfor giver vi dig vores bud på tre burgerrestauranter, der laver en rigtig god burger – og måske den bedste i København.

Bøff Burgerbar

Hos den danske burgerkæde Bøff Burgerbar laver man burgere ud fra en filosofi der hedder; den bedste burger er den du elsker. Derfor anser restauranten sit udvalg af burgere for ‘gode forslag’, samtidig med at restauranten lægger op til, at man som kunde selv byder ind ifht. hvordan man godt kan lide sin burger – også tilpasser restauranten ens burger herefter. Bøff Burgerbar er altså et perfekt sted for dig, der præcis ved hvordan den perfekte burger skal bygges. Du kan finde en af Bøff Burgerbars restauranter flere steder i og omkring hovedstadsområdet herunder i både Hillerød, Helsingør og Valby. Bøff Burgerbar er selvfølgelig også til at finde i København og mere præcist på Borgbjergsvej 1 i Københavns Sydhavn tæt på Sydhavn Station.

Gasoline Grill

Hos Gasoline Grill kan du få en en lækker burger lavet på 100% økologiske ingredienser og med friskhakket kød.  Gasoline Grill laver burgere baseret på en filosofi der hedder, at de heller vil starte på ny hver morgen med friske ingredienser fremfor at sælge mange burgere. Derfor lukker de ned hver dag så snart de kan melde udsolgt. Gasoline Grill er altså et rigtig godt match til dig, der søge en burger der altid er helt frisk. I København kan du finde en Gasoline Grill flere steder rundt omkring i byen, dog ligger de fleste i og omkring Vesterbro samt indre by. Eksempelvis kan du besøge Gasoline Grills store nyanlagte restaurant placeret midt i Carlsberg Byen på Bryggernes Plads 1. 

Sliders 

Er du typen der har svært ved at vælge mellem alle de forskellige burgermuligheder der findes i København, så kan du med fordel vælge Sliders. Her kan du få serveret flere forskellige mini-burgere som du kan nyde i ét måltid. I USA bliver disse mini-burgere betegnet ‘sliders’ og i København kan du finde en restaurant af samme navn. Sliders er således perfekt til dig, der elsker burgere i alle afskygninger. I København kan du både finde Sliders lige ved søerne på Nørrebrogade 1, samt ved Enghave Plads 4 på Vesterbro.  

Bøff Burgerbar, Gasoline Grill eller Sliders – ikke et nemt valg

Der er utrolig mange gode burger muligheder i København, og de tre ovennævnte restauranter er mine bedste forslag til den bedste burger i København. Men valget er ikke nemt og det afhænger også af, hvad du synes gør en burger rigtig god. Måske du bliver nødsaget til at prøve alle tre muligheder med en god øl til, før du har svaret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*