3 gode tips til årets kalendergaver til en teenagedreng

kalendergaver til teenager

Det kan være svært at genopfinde den dybe tallerken år efter år. For hvad kan man egentlig give i kalendergave til en teenagedreng? Det hjælper vi dig med at finde ud af lidt længere nede på siden! Så glem alt om de færdigkøbte julekalendere – enhver teenagedreng vil elske vores 3 gode tips til dette års kalendergaver. 

En kalendergave skal ikke alene være sjov, nyttig eller smage godt – den skal også være billig. Ellers risikerer du bare at bruge en formue på de 24 kalendergaver. Vil du sikkert i mål med dette års kalendergaver, kan du læse med her, hvor vi har fundet sjove gadgets samt personlige og lækre kalendergaver til teenagedrenge.  

Sjove gadgets er et hit i pakkekalenderen 

Det kan være en rigtig god idé at fylde pakkekalenderen med sjove, billige og ikke mindst helt vildt mærkelige gadgets. 

Et godt bud på en god kalendergave til teenageren i din familie kunne f.eks. være et sjovt toiletspil, en mærkelig nissehue eller et stort ølkrus, hvis han er gammel nok til at indtage den alkoholiske drik. 

Du kan ofte få 2 for 3’s pris, når du køber dine gadgets online. Du kan også se med her, hvor du finder en masse gode tips og bud på gode kalender- og julegaver til ham.  

Personlige kalendergaver til teenagedrenge 

Det kan være svært at følge med i, hvad der foregår i hovedet på en teenagedreng. Vil du komme din søn, bror eller barnebarn lidt ekstra ved, er det derfor oplagt, at du giver ham en personlig eller hjemmelavet kalendergave, som minder ham om, hvor højt du elsker ham. 

Det kunne f.eks. være et par billeder fra dengang, han/I var små – evt. med en lille note på bagsiden. 

Er du god til at lave kreative ting, kan du kaste dig ud i akvarelmaling eller lave en æske, hvori han kan samle alt sit slik, sin kuglepenne, USB-nøgler eller noget helt fjerde. 

Selvom et billede, et hjemmelavet maleri eller et sødt kort ikke er lige så sjovt som en mærkelig gadget, vil han helt sikkert sætte pris på omtanken, arbejdet og din gode idé.  

Den sikre vinder – slik og søde sager i lange baner!

Mangler du et par kalendergaver til din teenagedreng? Så kan du fylde dem med alt hans yndlingsslik og – chokolade. Det er en sikker vinder hver gang.  

Lægger du dine kalendergaver i en julesok, efter at han er gået i seng, kan du endda bage lidt julegodter og pakke dem flot ind. 

Du kan selvfølgelig også drille ham lidt ved at pakke mærkelige madvarer som dåsetun og torskerogn ind i flot indpakningspapir. De mærkværdige kalendergaver vil helt sikkert få din teenagedreng til at trække på smilebåndet. 

Sådan får du flot og miljøvenlig gaveindpakning

Gamle aviser og magasiner med flotte billeder fungerer utroligt godt som indpakningspapir – specielt når du finder en sjov overskrift, som både du og teenageren kan relatere til.

Det er desuden både billigere og bedre for miljøet at bytte gavepapiret om de 24 gaver ud med gamle Anders and-tegneserier eller gårsdagen avis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*