Sådan skal din bolig se ud i 2019

Årets farve

Et nyt år betyder nye, lækre trends – ikke kun til beklædning af kroppen, men også til boligen. Som en naturlig reaktion på en ny tid ses et skift i materialer, farver og udtryk i boligindretningen – og 2019 er ingen undtagelse. Læs med og bliv klogere på, hvordan din bolig skal se ud i 2019.

Årets farve

Årets farve

Dette års farve lægger sig i tråd med en tendens, vi har set igennem de seneste år. De hvide og lyse vægge har allerede i 2018 været erstattet af modige valg og leg med farver. Flere og flere indretter hele rum, eller kroge af boligen, hvor væg, møbler og tilbehør holder samme farvenuance. Dette års farve er perfekt til netop den tendens!

Årets farve 2019 er ifølge Dyrups en smuk dyb nuance af grøn, som kan bruges til at “skabe en følelse af at leve i skovens dybe stille ro”. Hvis du endnu ikke er helt klar til at male en hel væg i den skønne farve, kan du nøjes med at investere i et par produkter i den dybe grønne nuance. Find massere af fine produkter og inspiration til indretning af stue hos Formajour.

Ud over den smukke mørkegrønne farve, vil andre nuancer af grøn præge 2019. Toner af lime og støvet, sart grågrøn fremfor krystalklar smaragdgrøn vil vi se meget til, som vægfarve såvel til tekstiler i både stue og soveværelse.   

Alt efter hvilke stilarter og farver den grønne farve sammensættes, kan du opnå meget forskellige udtryk – fra afdæmpet elegance til livsbekræftende mod. De grønne farver kan give en sofistikeret og markant kontrast til hvide lofter og paneler, men kan også spille smukt sammen med fx en varm ravfarve eller en dyb rød.

Lad naturen spire i din bolig

Man siger, at grøn er godt for øjet og har en dæmpende og rolig effekt på os mennesker. Det skyldes, at den giver associationer til naturen. Men det er ikke kun den grønne farve, som i 2019 skal bringe naturens ro indenfor. Vi vil nemlig se meget mere organisk og jordnært materiale slå sine rødder i boligen. Neutrale nuancer i perfekt balance skaber en afslappende atmosfære, der er at foretrække, når livet haster afsted.

Med en træbænk, en loungestol eller et urbant sofabord fra Muubs, kan du bringe ro og varme indendøre. Og optimér så din stue eller soveværelset med pudebetræk eller et sengetæppe i blød hør og fine, rolige farver fra Society Limonta.

Læder og træ i smuk symbiose

Gedigent håndværk i træ er top-trendy. Lyst, bejdset, råt og bæredygtigt på den langtidsholdbare måde. Og så passer træ perfekt ind i den minimalistiske nordiske stil, som præger mange danske hjem. En udbygning af denne trend er sammensætningen af træ og læder. Naturmaterialerne i fx. en hylde med læderrem er super anvendelige og kan let supplere boligens øvrige stil med enkel elegance og et råt og rustikt modspil. Desuden er materialerne miljøvenlige, de bliver kun smukkere med årene, og kan således holde år efter år efter år.

Er du vild med kombinationen af læder og træ kan du hoppe forbi interiør shoppen Kant by Lykkebo, som har specialiseret sig i netop det mix. Alle varer er håndlavede, udvalgt efter god kvalitet og designet i et stilrent design. Så om det en bøjlestang, en hylde eller en køkkenrulleholder i det fine mix, du er på udkig efter, kan du finde det her.

 

Tunge møbler og borde med ‘lår i skoene’

I 2019 ser vi sofaer, som går hele vejen ned til gulvet og borde med ‘lår i skoene’ (læs: brede og bombastiske understel). Det lette og minimalistiske nordiske udtryk, som vi så længe har sværget til, får modspil af denne nye trend, der vinder frem og dominerer bolig- og designverdenen. Bland den bombastiske sofa med et letbenet sofabord eller omvendt, for at skabe et alsidigt miljø i din stue.

  

 

Velvære og komfort i den moderne bolig

En af de mere udefinerbare tendenser i 2019 er at skabe en “afstressende bolig”. I en tid hvor vi arbejder mere end nogensinde og skal nå det hele på den halve tid, er målet at kreere en base af komfort og velvære.

Vi har længe talt om ‘smart home’ og teknologi, der flytter ind i vores bolig og gør hverdagen lettere. Og teknologien har da også ladet sig udfolde både i køkkenet, stuen og i soveværelset med Smart-TV, stemmestyrede højtalere og berøringsfri stikkontakter og avanceret køkkenudstyr. Nu er turen kommet til vores badeværelser hvor teknologien er blevet så moden, at det for alvor giver mening.

Med et douchetoilet der nænsom rengør dig med vand efter toiletbesøg, kan du fylde din hverdag med følelsen af renhed og velvære. Designet følger med og lever op til den moderne forbrugers høje standarder. Det handler bare om at lade sig overgive til den bløde douchefunktion.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*