3 idéer til den perfekte personlige gave til ham

en gave til ham

En personlig gave skal fortælle en historie og ikke mindst glæde ham, der får den. Men hvad kan du egentlig give til ham, som du holder utroligt meget af? Lige meget, om du er på udkig efter en personlig gave til din far, kæreste eller bedste ven, kan du være sikker på at finde svaret her på siden. Vi har nemlig fundet tre perfekte personlige gaveidéer til ham!

Den personlige gave er et hit, når du vil glæde manden i dit liv, din bror eller bedste ven. Gå på opdagelse blandt vores gode gaveidéer og find en gave, der passer perfekt til ham, du holder af. Om du er kreativ eller ej, vil du helt sikkert komme i mål med din personlige gave efter at have læst med her!

Hvem skal have den personlige gave? 

Du kan give personlige gaver til mænd i alle aldre – og måske særligt til mænd, som tror, de har alt. Lige meget, om du er på udkig efter en gave til en god ven, kollega eller svigersøn, er du altså kommet til det rette sted. 

Når det er sagt, er der stor forskel på personlige gaver til ham, du elsker, og ham, du arbejder sammen med til daglig. Din personlige gave bør derfor altid afspejle jeres forhold – må det være professionelt eller privat. 

Er vi ikke lykkedes med at finde en gave til ham, som du har kær, kan du se med her, hvor du finder et hav af personlige gaver til mænd i alle aldre

Giv ham en personlig bog med billeder og citater

Fejrer du og din kæreste etårsdag eller fylder din far rundt? Så er det oplagt, at du skaber en bog fyldt med billeder af alle de gode stunder, I har haft sammen. 

Er du god til at klippe og klistre, kan du købe en scrapbog og printe alle jeres yndlingsbilleder – evt. på fotopapir for en flottere finish. Du kan med fordel skrive dato, et par fine ord eller et smukt citat ved de mange billeder. På den måde vil den heldige herre bedre kunne mindes alle jeres fantastiske stunder. 

Du kan også vælge at lave din billedbog på computeren. På den måde kan du tilføje smarte effekter, samtidig med at du slipper for at klippe og klister. 

Sig det med blomster og håndskrevne ord

Der er noget helt særligt ved at have friske blomster stående. Vil du forkæle ham, du holder af, er det derfor oplagt, at du giver eller sender ham en buket blomster med et par håndskrevne ord. 

Fortæl ham, hvor højt du elsker ham, eller hvordan du har nydt at arbejde sammen med ham. Den heldige modtager vil helt sikkert sætte pris på gaven derhjemme såvel som på kontoret. 

Giv indgraverede gaver ved særlige lejligheder

Skal du til barnedåb, jubilæum eller rund fødselsdag, kan du også overveje at indgravere et smykke eller en flot pyntegenstand til ham.  

Det kunne f.eks. være på et par flotte vinglas, en lækker lommelærke eller nøglering, hvor der står navn og dato – og evt. ”verdens bedste far” eller lignende. 

Den heldige modtager vil med garanti sætte pris på din unikke og meget personlige gave.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*