Ideer til din helt egen sommerfest

sommerfest

Mangler du ideer til din sommerfest? Så læs med og få inspiration til, hvordan du holder en bragende sommerfest, dine venner vil tale om hele sæsonen.

Idéer til underholdning – bolde, petanque og badning

På trods af det danske vejr er sommerfesten ofte synonym med sol, grill og boldspil.

Det sidstnævnte er især en nødvendighed til enhver sommerfest. Når du inviterer venner over til dit hus – eller i en offentlig park – er det derfor en god idé at have planlagt noget underholdning.

Din vennekreds bestemmer, hvor højt et aktivitetsniveau du skal planlægge efter. Hvis I alle sammen er fitness-typer, der falder i søvn, hvis puls falder under 60, så er et boldspil á la rundbold eller fodbold et fuldstændig oplagt valg. Fodbold er især nemt at arrangere, fordi I kun skal bruge en bold og nogle trøjer, der kan bruges som målstolper.

Hvis I er mere afdæmpede og rolige mennesker, der helst vil dyrke sport med et glas champagne i hånden, er det muligvis bedre at medbringe petanque-kugler eller et kongespil. Dette kræver dog også, at I spiller på et jævnt underlag.

Er I i nærheden af havet, kan det også være oplagt at planlægge til en badetur. Medbring et par ekstra håndklæder, tæpper og noget solcreme, så dine gæster ikke skal stå og ryste i havvinden, have sand i skoene eller blive rejerøde af solen.

Mad og drikke til din sommerfest

En sommerfest er intet uden mad og drikke.

Når du holder en fest i den varmeste af alle sæsoner, er det rart at have noget let og friskt til at køle jer af. Derfor er champagne også den ideelle drink til din sommerfest. Champagne skal ikke blandes, det er ikke “tungt” i maven og det smager fantastisk, når det er afkølet. Oveni det ser en hver lidt mere cool ud med et glas champagne i hånden. Bare husk en køletaske til at opbevare champagnen i.

Når det gælder maden til din sommerfest, er det ofte bedst at vælge noget robust og fyldigt. Hvis I har spillet fodbold, eller sågar bare petanque, hele dagen i solen, har I brugt et væld af energi. Det er også derfor, at grille er så populært. Hvis hellere vil bruge tid sammen med dine gæster, frem for foran grillen, kan du vælge at bestille mad. Skal det være frisk, men fyldigt, er burger et fremragende valg. Bare husk at tjek dine gæsters diæt først. Du bliver mere populær, hvis du serverer portobello burger til en vegetar, end en almindelige oksekødsburger.

Løb aldrig tør for strøm til festen – husk en powerbank

Når du holder fest i parken, haven eller ved stranden, er du langt væk fra alt, der hedder stikkontakter og elektricitet. Men hvis du eller dine gæster skal tjekke vejrudsigten, følge med i en fodboldkamp eller give ruteanvisninger til sommerfesten over telefonen, går det ikke at I løber tør.

Dine venner vil derfor takke dig, hvis du har medbragt en powerbank. Uanset hvor I er henne, vil I altid have mulighed for at oplade jeres mobiltelefoner.

Mangler du andre idéer til den danske sommer? Så læs vores 5 must-haves til den danske sommer eller vores tre tips og tricks til den danske sommer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*