5 must-haves til den danske sommer

Sommer

Nu er sommeren snart over flotte Danmark. Vi har glædet os længe og vi har udarbejdet en mindre artikel, hvor vi kommer med 5 must-haves til sommeren og dets (forhåbentligt) dejlige og solrige vejr. Nedenstående artikel er udarbejdet i forhold til at, at inspirere og skabe nysgerrighed blandt vores læsere.

Til haven

Til haven har vi fundet en lækker og designbevidst solseng fra kendte Lene Bjerres Mandisa kollektion. Mandisa kollektionen er en 100 % organisk og bæredygtig møbelserie, hvilket passer godt ind i den omtalte klimadiskussion. Hele serien er håndlavet og udarbejdet i højkvalitets bambus. Grundet solsengens justerbare ryglæn kan sengen også bruges som Daybed. Hvis I er mere til Daybeds, så tjek ESfurniture.dk‘s store udvalg ud her!

Hvis der allerede er styr på havemøblerne, men derimod mangler lidt pynt eller accessories – så kig lige forbi disse lækre og unikke havekrukker. Det kan give terrassen og haven et pift!

Til de udendørs arrangementer

Sommeren og det gode vejr, der følger med byder som regel på flere udendørs arrangementer af forskellig slags. Det kan derfor være en god idé, at være ekstra forberedt med engangsservice. Taget klimaindstillingen i samfundet in mente, så er det selvfølgelig bæredygtigt og miljøvenligt engangsservice fra biobab.dk. Det er muligt at få alt slags engangsservice lige fra tallerkener og glas til bestik.

Sommertøj

Klæd dig behageligt på i sommerens varme. Eksempelvis er den hvide t-shirt meget på mode i øjeblikket, og det har den været længe. Vi anbefaler ligasport.dk‘s t-shirt, der går godt til alle outfits. Man kan næsten ikke få for mange t-shirts. Der er altid plads til et ekstra par t-shirts i garderoben.

Til finere brug, så anbefaler vi en fed polo fra billigtshirt.dk. Poloshirten kan på den ene side fungere som en festlig del af et outfit, og både være casual på den anden side. Se mere her!

Oplader til din enhed(er)

Sommeren byder som regel på mange lækre dagsaktiviteter uden for husets matrikel. Det kan være dage på stranden, på cyklen eller gåture rundt i byen eller på landet. Det kan derfor være rart, at have en oplader med til din mobil eller enhed. Vi anbefaler slutteligt at skaffe sig en oplader til dine enheder. Hvis du leder efter en speciel oplader, så anbefaler vi at du tager et kig på ravlygten.dk‘s oplader-kategori og bliver inspireret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*