3 indretningstrends der kommer til at kendetegne 2022 

Det kan være svært at holde sig helt opdateret på det sidste ny skrig inden for boligindretning. Trends’ene ændres hele tiden og nye stilarter, materialer og produkter vinder konstant indpas, mens gamle må vige for de nye. Er du ikke helt med på hvilke trends der kommer til at dominerer i 2022, er du havnet det rigtige sted.

Vi giver dig tre indretningstendenser der kommer til at præge året 2022. Læs med her, hvis du er på udkig efter inspiration til boligen eller bare vil vide hvad der rør sig inden for boligindretning

Mal tone i tone

At male tone i tone betyder kort fortalt at man maler den samme overflade i forskellige farver men med samme nuancer. Trenden gælder ikke kun vægge men også eksempelvis gulve og lofter. At male tone i tone skaber en ro, balance og dybde i rummet – noget som kendetegner 2022. Vi er blevet mere vovede de senere år og bevæget os væk fra traditionel hvid maling både i soveværelset, stuen og køkkenet. Hvilke farver du skal vælge er helt op til dig selv og dine præferencer. Du kan altid søge inspiration på diverse blogs og fora på nettet eller i dit lokale byggemarked eller farvehandel.

Ud med de masseproducerede produkter

Danskerne er i stigende grad begyndt at se væk fra masseproducerede produkter inden for alt fra interiør og møbler til byggematerialer. Et øget fokus på miljøet spiller delvist en rolle, men fokus er skiftet, hvor vi nu sætter pris på lokale og “hjemmelavede” varer, lavet af lokale personer med kærlighed og passion for det gode håndværk. Både på nettet og rundt omkring i byerne popper niche butikker op, der forhandler alt fra keramik kunst og service til væghylder og større møbler.

Arbejdet er inviteret med hjem

Hjemmearbejde har i høj grad præget danskernes arbejdsliv de seneste år. Selvom coronaen er ved at miste sit tag i befolkning, er hjemmearbejdet komme for at blive. Derfor skal der tænkes i andre baner hvad angår indretningen, for også at have plads til en arbejdsstation, der ikke fylder spise- eller sofabordet. I takt med at flere og flere har behov for et hjemmekontor, har indretning bevæget sig væk fra traditionelle farver. Ønsker du et hjemmekontor, der afspejler 2022’s trends så skal du kigge væk fra den almindelige hvide, og tænke rødt, grønt eller blåt både hvad angår vægmaling og interiør.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*