3 spil der får nostalgien til at flyde

Mange af os sidder derhjemme med trang til at komme ud. Men udsigterne til det er lange. Så hvorfor ikke i stedet skue tilbage på dengang, hvor tiden var simplere? Hvor mundbind ikke var en del af det daglige outfit, og hvor håndsprit kun var noget de professionelle brugte.

Vi har samlet 3 old-school spil, der bringer minderne tilbage til tiden før smartphones.

7-kabale

Lad os lægge ud med en rigtig klassiker. Ikke bare en klassiker fra computeren, men et spil der går tilbage til 1700-tallet. Nemlig syvkabalen. 

Du kan nemlig spille gratis 7-kabale lige her. Så kan du drømme dig tilbage til uendelige eftermiddage med tidsfordriv. Og er du ekstra god, så kan du gå efter highscoren og bære kronen som Danmarks bedste kabalelægger.

Da hvert spil tager kort tid vil du hurtigt kunne gå til og fra spillet midt i dagens gøremål.

Du får direkte adgang til spillet uden nogle downloads. 

Har du glemt, hvordan det fungerer? Så gennemgår siden også regler og strategier for at vinde. Derudover kan du læse historien og baggrunden for at lave en hel side med det formål at spille syvkabale.

Spillet virker på din computer, tablet og telefon! 

Bubble Trouble/Struggle

En hel ungdomsgeneration kan beskylde denne klassiker for at have taget hjernepladsen fra kommaregler, tysk grammatik og ligninger. 

Et spil der går tilbage til år 2002, hvor du på simpel manér skal udrydde bobler ved at bevæge dig frem og tilbage og skyde. Den lille lyserøde figur i trenchcoaten er ikonisk for mange. Spillet starter relativt simpelt men øger kompleksiteten, som du kommer længere frem.

Der er altså noget for både de garvede gamere og de mere uerfarne. De fleste vil opleve at blive udfordret – og så er det simpelthen rigtig underholdende. 

Find spillet her. 

Du kan både springe ud i en af de gamle udgaver eller kaste dig ud i de moderne, der er lavet til smartphonen og kan hentes i App Store eller på Google Play.

Spil Super Mario, Donkey Kong og flere med en SNES emulator

Nu går vi rigtig oldschool. Til en tid hvor grafikken var langt mere simpel, skærmene langt større og kontrollerne en del mere ligetil

Savner du også klassikere som de gamle Mario-spil, Donkey Kong, Zelda og mange, mange flere? Måske kender du dem ikke engang selv, men har hørt dine gamle forældre snakke om spillenes storhedstid.

Så prøv denne emulator, hvor du gratis og i høj kvalitet kan kaste dig ud i klassikerne. 

Den fungerer ved at din browser emulerer den gamle SNES-maskine, der altså ikke er så højteknologisk et fænomen, som da den kom ud. Men det er stadig rigtig, rigtig gode spil.

Vi anbefaler titler som Super Mario World, Mario Kart og Mega Man. SNES, eller Super Nintendo Entertainment System, var Nintendos anden spillekonsol til hjemmet. Dens popularitet oversteg i ekstremt grad deres første (NES, eller Nintendo Entertainment System) og satte virkelig Nintendo på markedet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*