3 tips til bedre beskyttelse af dit hjem

En ny undersøgelse af sigtelsesprocenterne på landsplan viser, at der er en stor ulighed i de forskellige kommuner.

Sagt på en anden måde. Din bopæl afgør, hvor stor sandsynligheden er for, at et indbrud i dit hjem fører til sigtelse og dermed muligvis opklares.

Her er 3 tips til bedre beskyttelse af dit hjem.

 

Tip 1 – Du kan dokumentere dit indbrud med videoovervågning

Videoovervågning har ikke kun en afskrækkende effekt. Det har også den værdi, at den kan dokumentere et indbrud før, under og efter. Dette kan hjælpe politiet med vigtige data i forbindelse med opklaring af indbruddet.

Videoovervågning er en omkostningstung investering. Til gengæld kan værdien være uvurderlig, hvis først uheldet er ude. Der er dog en række lovgivningskrav som du bør være opmærksom på i forbindelse med opsætning af din videoovervågning. Du bør samtidig være opmærksom på, om du køber din alarm med et tilhørende abonnement eller om du betaler et engangsbeløb.

 

Tip 2 – Sørg for værdigenstande ikke står synligt fremme

Sørg for at gøre det så uattraktivt som muligt for tyven at bryde ind hos netop dig. Ligger der en masse værdigenstande frit fremme, er de også let tilgængelige for tyven. Derved kan denne tyv også spare en masse tid, ved ikke først at skulle lede efter disse genstande.

Hvis du er ude og rejse eller væk i længere perioder fra dit hjem, kan det være en god idé at trække gardinerne for de steder I hjemmet, hvor der er værdigenstande synlige fra vinduet.

Har du smykker fra tidligere familiemedlemmer eller andre uvurderlige genstande kan det være en idé at investere i tyverisikring, fx pengeskabe. 

 

Tip 3 – Sørg for du har en velfungerende tyverialarm

Hvis uheldet er ude, er det afgørende at du har en tyverialarm, der fungerer. Alt efter hvilken model du vælger samt service, kan alarmen gå direkte til en vagtcentral, der kan sende en vagt med det samme. På den måde kan du øge chancerne for, at tyven når at blive fanget inden denne stikker afsted.

En tyverialarm med høj volumen kan også være med til at gøre det så godt som umuligt for tyven at befinde sig i huset i længere tid. Den stress effekt vil forhåbentligt medvirke til, at tyven kun når at få de mest tilgængelige og mindre værdigenstande med sig.

Uanset hvad er et velfungerende alarmsystem alfa omega, hvis du vil være sikret bedst muligt mod indbrud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*