4 gode grunde til at skifte til digitale kontrakter

At håndtere ansættelseskontrakter har altid været en tidskrævende opgave for både ansatte og arbejdsgivere. De mange steps, såsom afsendning, underskrivning, udprintning og scanning, kan være en frustrerende og tidskrævende at komme igennem. Mange har derfor flyttet kontrakthåndteringen online, og hvis ikke du har gjort det endnu er det en god ide at følge denne trend allerede nu. Her får du 4 gode grunde til at bruge digitale kontrakter når du ansætter.

1. Digitale kontrakter gør processen hurtigere

En helt væsentlig ting ved digitale kontrakter er, at det bare går meget hurtigere. Det estimeres, at man gennemsnitlig bruger mindre end 15 minutter på at underskrive en kontrakt hvis det gøres digitalt. Det er væsentligt hurtigere, fordi både arbejdsgiver og medarbejder sparer en masse administrativt bøvl. Den hurtigere proces gør også, at alle kan fokusere på vigtigere opgaver såsom projektstyring, digital markedsføring, indkøb, kundekontakt osv.

 

2. Bedre sikkerhed med en digital kontrakt

Det er ikke kun tid og penge der spares ved digitale kontrakter. De kan nemlig også udformes mere præcis og transparente. Og med en digital software specialiseret i ansættelseskontrakter, får du også et produkt som har fuldstændig styr på GDPR sikkerhed. Dette er endvidere en essentiel ting bag ved en ansættelseskontrakt, og noget som mange har problemer med ved den gamle model.

 

3. Det giver et meget bedre overblik

Med digitale kontrakter er det meget nemmere at bevare overblikket. Som arbejdsgiver har man alle kontrakter samlet et sted, og det er derfor nemmere at finde de specifikke kontrakter man har brug for når behovet opstår. For medarbejdere er det også markant nemmere, da de ved præcis hvilken kanal de skal opsøge for at finde deres kontrakt. Så slipper de for at gå igennem rodeskuffen derhjemme eller deres email indbakke for at finde en gammel mail fra da de i sin tid startede.

 

4. Mere miljøvenligt

Der går rigtig meget papir hver dag til at lave fysiske kontrakter. Det er naturligvis ikke en særlig bæredygtig metode, og ved at skifte til digitale kontrakter er du også med til at mindske brugen af papir. Så udover, at der ligger en række praktiske og økonomiske fordele ved at skifte til digitale kontrakter, viser det også en smule samfundssind – dog kan hele din forretning nok ikke kalde sig bæredygtige, hvis digitale kontrakter er den eneste reelle grønne løsning. 

Læs mere om miljø- og energioptimering i denne blog. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*