7 kreative ideer til nytårsfesten 2020

Champagne til nytår 2020

Nedtællingen er begyndt. Årets sidste aften nærmer sig med hastig fart. Er du blevet udpeget af vennegruppen eller familien til at arrangere nytårsfesten, kan du måske allerede mærke den begyndende panik brede sig.

Dronningens nytårstale er altid et must kl 18.00. Så mangler du bare 5 ½ times suveræn underholdning, mad, drikkelse, for ikke at glemme pynten, påklædning, opsætning af hår og makeup.

Står du uden en fest? Så find inspiration til at fra outfit til kreativ underholdning og udsmykning til årets sidste fest.

1. Lav dine egne unikke invitationer

Ingen fest uden gæster. Begynd planlægningen med at lave dine egne flotte invitationer, gerne i samme tema og stil som resten af festen. Der findes et utal af gratis designprogrammer, hvor du kan finde inspiration blandt de mange templates for invitationer – og lave dit eget unikke resultat

2. Vær kreativ med ballon pynten

Balloner kan købes i mange farver og former. Men har du lyst til at tage din pynt til næste niveau, kan du vælge at style dine ballonner på nye måder. Træk et stykke sølvfarvet tyl eller glitrende bånd over dine balonner for et mere rustik look. Eller fyld dine balloner med konfetti. Så kan I begynde året med et konfetti brag, når klokken slår 12.

3. Spike din dessert med champagne og krymmel

Gør din dessert farverig med en kreativ is mimosa, der giver liv på dit nytårsbord. Du skal blot bruge smeltet hvid chokolade, som du dypper kanten af hvert (brede) champagneglas i og overtrækker det regnbuefarvet krymmel. Herefter hælder du champagne eller Prosecco over 1-2 kugler eksotisk sorbetis, som du placere i midten af glasset. Læs hele opskriften her.

Holder du nytårsaften hjemmefra og har fået tjansen at køre hjem? Så kan det være brugbart at eje et alkometer til privatbrug, så du kan tjekke din promille, og om du er i stand til at køre

4. Kast jer ud i selskabslege, der bryder isen

Når I er kommet gennem nytårsmiddagen, er det oplagt at krydre aften med lidt sjov og spas alle kan være med på. Er du typen, der går all in? Selskabslege som en omgang Jeopardy, du selv har lavet over sjove minder og oplevelser med dine gæster. Ellers kan spillet “Det dårlige selskab” helt sikkert udløse kramper i lattermusklerne

5. Lav jeres egne festhatte

En sjov aktivitet kan være at lave jeres egne nyårshatte. Det eneste, du skal forberede er karton, der rulles til en kegle, glitrende papir eller andet sjovt pynt, I limer ovenpå og guiarlander i guld og sølv, som I limer til bund og top.

Festhatte til nytår

Påklædnings tips til ham og hende

Nytåret er en fest. Og det skal også vise sig i dit tøjvalg for aftenen. Savner du inspiration til nytårs påklædningen, så bliv guidet til den rigtige kjole og jakkesæt til nytårsfest.

6. Gør dit bar til et festfyrværkeri 

Det er ikke nok at baren er fyldt med alkohol. Din bar er nødt til at se lige så festlig ud som resten af lokalet. En sjov ide er at tilføje bannere, konfelli og sjove cocktailpinde med champagneflasker eller palme drinkspinde med metalliske frynser. 

7. Prøv en ny frisure 

Er du typen, der altid sætter håret på samme måde, kunne nytåret være en veloplagt mulighed at skille som vært – gerne med en håropsætning, der blæser dine gæster bagover af beundring. En flot håropsætning behøver ikke være svær. Find den opsætning du bedst kan lide og sæt dit hår professionelt!

Godt nytår!

godt nytår 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*