Dette materiale går aldrig af mode

Tiderne skifter og trends, materialer og farver går af mode mens nye trends opstår – og genopstår.  Det kan være svært at følge med – er det velour eller fløjls, vi skal polstre vores sofa med i 2019? Og vil det stadig være moderne næste år? Skal sommerkjolen være gul eller grøn og skal pungen være ternet eller blomstret. Eller sort… Der er mange trends, som skifter. Men få er her for at blive. Læs med og bliv klogere på, hvad du skal investere i, for at sikre dig, det holder. Længe!

Læder er den store vinder! Det er simpelthen en klassiker, som vi aldrig vil gå af mode. Læder kan sommetider være en smule dyrere end andre materialer, om det er en læderstøvle eller en skindtaske. Men det kan betale sig at investere, for læder kan typisk holde længe! Og går ikke af mode indenfor den nærmeste fremtid.  

Tasken der hænger trygt på skulderen år for år

Hvilken taske skal følge dig igennem tykt og tyndt? Om det er en skoletaske, mobiltaske, rejsetaske eller en skuldertaske til hverdagsbrug, du mangler, gør du klogt i at gå læderens vej. Og det behøver ikke være hverken dyrt eller kedeligt. Du kan sagtens finde en skindtaske på budget, billigere end dem vi kun tør drømme om (læs: Chanel, Mulburry etc.). Her på redaktionen har vi især luret på danske Pia Ries’ skindtasker. Der er så mange lækre tasker at finde i hendes univers, nogle klassiske og andre en smule vågede. Det er næsten umuligt ikke at finde noget, der lokker. Især en fin weekendtaske i læder fra Pia Ries måtte gerne komme med os på spaophold.

En mands pung siger mere end 1000 ord   

Nogle siger at pungen er især en mands vigtigste accessory. Altså den pung, som han opbevarer sine kort og mønter i – bevares. Hvorfor? Fordi en pung eller – endnu bedre – en kortholder fortæller rigtigt meget om, hvad det er for en mand, vi har med at gøre. Har han styr på sit liv eller er han et rodehoved? Tro det eller ej, så er det faktisk til at læse ud fra hans kreditkorts-holder.

Læder

Vi er næsten i 2020, vores samfund er praktisk talt kontaktløst. Er der overhovedet nogle, der stadig bruger kontanter, spørger vi os selv. Og til det er svaret: Ja, det er der faktisk. Mange endda. Er du én af dem (eller kæreste til sådan en mand), som godt kan lide at opbevare gamle kvitteringer og benzinkort i pungen, sammen med både kontanter og kort, er en gammeldags herrepung med inddelte rum din bedste ven. Der er også nogle der mener, at mandens pung skal efterleve ordsproget ‘less is more’. Der skal være orden i den, ligesom i hans liv, og så skal den kunne ligge i hans bukselomme helt uden at fylde. Næsten i hvert fald. I så fald er det en kortholder, der falder i smagen.

Fælles for både den store herrepung og den lille kortholder er, at de ER og bliver mest sofistikerede, hvis de er designet i smukt kernelæder. Og kan holde i 100 år. Næsten i hvert fald. Det går ikke med nylon og velkro og hvad man ellers kan få fingrene i for billige penge. Og høre på mange meters afstand.

Damepungen som forlængelse af din personlige stil

Damepungen er lige så vigtig som mandens. Pungen er nemlig en uundværlig accessory, der gør det nemt at holde styr på kort og penge. Pungen kan let gøres til en forlængelse af din personlige stil til hverdag og til det pænere selskabstøj i weekenden. Og findes i mange forskellige størrelser, designs og med lækre detaljer. Når du vælger en damepung, er det vigtigt at gå efter en størrelse, som matcher dit behov. Er det en stor pung med tendens til at minde om den populære clutch, der har plads til telefon og nøgler, du har brug for? Eller den mindre model med plads til dine kort og sedler. Det kan være svært at finde op og ned i de seneste trends inden for damepunge. Men den vedvarende er og bliver læder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*