Guide: De bedste spil i 2019

spil i 2019

At spille i 2019 har en meget bred betydning, det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvor og hvad man kan spille. Indenfor spil kategorien er der mange genrer til alle aldre, der er brætspil, computerspil, PlayStation spil, festspil m.fl. Med alle disse spiltyper er det næsten umuligt at afprøve det hele. Derfor har vi her på Gratis-Tips lavet en lille guide, til spil du skal prøve i 2019. Der er anbefalinger til flere forskellige aldre.

Brætspil

Når vi hører ordet brætspil, tænker vi ofte på klassikerne såsom ludo, trivial pursuit, fire på stribe og Kalaha. Fakta er, at brætspil er kommet på mode igen, og store spillere som Ego, Besserwizzer og Hint har hjulpet denne fremgang. Brætspil udforsker ens kreativitet, samtidig med ens konkurrencegen kommer frem.

Her på redaktionen har vi testet en del af de nye brætspil, og vores anbefaling på et brætspil du skal prøve i 2019 er: Ticket to ride.

Ticket to ride

Til 2-4 personer

6 år +

I spillet Ticket to ride – First Journey kommer du på en rejse rundt i Europa, spillet er forbeholdt børn fra 6 år og opad. Det er utrolig lærerigt, og giver en god geografisk viden på en sjov og anderledes måde. Spillet handler om at samle togkort, derefter bygge togruter og skabe forbindelser mellem Europas byer. Ticket to ride er lige så undervisende, som det er underholdende, det er et brætspil som samler familien til en rejse gennem Europa. Ønsker man en lidt mere udfordrende version af spillet, så kan man købe Ticket to ride nordic – Spillet kan købes hos Humorkassen.

PlayStation & Xbox spil

Til 1 person

18 år +

Disse 3 gaming konsoller er slået sammen i denne artikel af en simpel grund, og den grund er spillet Resident Evil 2, som langt om længe for en remake. Resident Evil 2 er overlevelsesspil af Capcom. I spillet styrer man hovedpersonen – politimanden Leon S. Kennedy og den universitet studerende Claire Redfield, som begge prøver at flygte fra Racoon city, som er invaderet af zombier.

Det oprindelige spil fra 1998 havde en kæmpe succes, og det er også det der ligger til baggrund for dette fantastiske remake. Gameplayet er suverænt og grafikken er eminent, man bliver til tider klaustrofobisk grundet den høje intensitet.

Så er man til den slags spil, så er Resident Evil 2 remake det perfekt spil.

Spillet kan købes på Coolshop.dk.

Festspil

Intet sætter gang i en fest som nogle gode festspil. Man samler folk til et sjovt og underholdende spil, samtidig med man nyder en kold genstand. I Danmark har vi mange klassiske festspil, og vi synes om dem, men er der noget vi elsker end de klassiske spil, så er det udfordrende spil. Spil hvor man kan være man deltagere, og man griner og drikker samtidig.

En af de spil som for alvor tager ungdommen med storm, er det amerikanske spil beerpong. Et spil som handler om at skyde en bordtennisbold i modstanderens kopper, hvorefter de så drikker indholdet i koppen. Spillet er udfordrende, sjovt og man kan være flere deltagere.

En del har måske prøvet spillet, hvis det ikke er tilfældet, så er det bare med at komme i gang, og opleve hvorfor dette spil er så populært i USA.

Mangler du et beerpong bord, så ville vi anbefale at købe dette kreative beerpong bord fra FestFest.

Bonustip: Anskaf en spille station fra Gameboks

Er man stor fan af Playstation og Xbox, men vil samtidig være sammen med vennerne andre steder end på værelset. Så skal man tjekke spille stationen fra Gameboks ud, det er en transportabel spille station, der er perfekt skabt til at mødes med vennerne og game.

Den sparer en for et kæmpe rod med skærme og ledninger over det hele. Du lægger din gaming konsol ned i boksen, også kan de tage den med hvorhen du vil. Gameboks virker til PS4, PS4 Slim, PS4 Pro, Nintendo Switch, XBOX ONE S and XBOX ONE X.

Spille stationen indeholder en skærm på 24 tommer, og er lavet af høj kvalitets træ materiale.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*