Guide: Bedste sommerdæk og vinterdæk 2021

Vinterdæk og sommerdæk

Det kan være et kæmpe arbejde at finde de helt rigtige dæk til din bil, uanset om vi snakker vinter – eller sommerdæk. Denne guide er lavet til dig, som mangler inspiration til at vælge de helt rigtige dæk i 2021. Hvad gør dæk gode, og hvad skal man egentlig vælge? Læs med her og få svaret.

Bedste sommerdæk i test – 2021

Eksperterne har talt, og det bedste sommerdæk finder du lige her.

Den helt store dyst står mellem to store producenter. Det første dæk er Nokian Hakka Blue 2 og Continental Premium Contact 6. 

Vinderen er:

Vi kan med stor trommehvirvel og stolthed udråbe vinderen. Det bedste sommerdæk i test for 2021, er Nokian Hakka Blue 2. 

Sommerdæk

Laveste pris: 850 kr. 

Hvorfor vælge Nokian Hakka Blue 2

Efter en nøje test af Nokian Hakka Blue 2, kan vi konkludere at dækket er solidt, behageligt og stabilt på vejen. Det har et rigtig godt greb med vejen, hvilket gør køreglæden bedre for bilisten.Dækkets bremseevne på tør vej er acceptabel, så du kan med sikkerhed være tryg på vejen. Overordnet er dækket et fornuftigt valg, hvis du mangler nye sommerdæk til sommer.

Bedste vinterdæk i test – 2021

Når vi nærmer os vinter, er det rart at være godt klædt på med hensyn til hvilket vinterdæk du skal have. Vi har undersøgt dette for dig, så du ikke skal bruge flere timer foran skærmen, og måske stadig være i tvivl. 

Eksperterne har talt igen, og det har været en svær beslutning at vælge det rigtige vinterdæk. Vi er kommet frem til 5 vinterdæk der alle kan måle sig med hinanden på forskellige parametre. 

Vi har dog set os lune på specielt et dæk, som vi gerne vil præsentere for dig. 

Vinderen er

Uanset forholdene, kan du være garanteret at køreglæden er i top. Du kan også vide dig sikker på at sikkerheden er i orden, da grebet på vejen er helt eminent. Jeg snakker om selveste Michelin Pilot Alpin 5 (235/55 R17 V). Dækkets gummi giver bredde, samt den dybe rille der giver større modstand mod akvaplaning.

 

VinterdækLaveste pris: 1713 kr.

Læs mere om de andre 4 vinterdæk, som også var testvinder her. 

Lad OmnicarService skifte dine sommer – eller vinterdæk.

Er du i tvivl om hvordan du skifter dine dæk/hjul til vinter eller sommer, så kan OmnicarService klare opgaven for dig. Uanset hvor du befinder dig, kan vi med stor fordel komme til dig og skifte dine hjul. OmnicarService servicerer altid din bil ud fra fabrikkens forskrift. Vil du vide mere, så besøg os her og book en tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*