Guide: Se yngre ud med disse enkle tips

Kvinde - se yngre ud

De fleste af os vil gerne holde fast i vores ungdommelige udseende i mange år og måske trække et par år fra vores nuværende alder. Heldigvis er der hjælp at hente! Med få simple tips og råd, kan du komme rigtig langt. Læs med her: 

Livsstil:

Udover gener, så har vores livsstil har rigtig meget at sige ift. hvordan vi ældes. Især vores hud påvirkes af måden vi lever på, og det ses i rynker og gløden i vores hud. 

Først og fremmest, så er et af de bedste råd her, at stoppe med at ryge, hvis du er ryger. Rygning ælder huden og er en vigtig faktor, når det kommer til rynker. Så hvis du kan, så stop med rygning. Det er både godt for dit helbred og dit udseende. 

Søvn er alfa omega og kan ses på dit ansigt. Det giver udstråling, ved at give din krop den hvile, som er nødvendig. For lidt søvn får dig se at se træt ud, gøre huden træt og hævet, hvilket igen, kan få dig til at se ældre ud.  

Solen påvirker vores hud med andet end farve. 70% af alle rynker skyldes solskader, hvilket ikke er så lidt. Husk derfor at bruge solcreme og gerne året rundt. De fleste af os vil gerne have en rigtig flot glød, men for at minimere fremkomsten af nye rynker, er det altså også en rigtig god idé at holde lidt igen med solbadningen! 

Husk at giv din hud nok fugt. Drik en masse vand og husk derudover, at fugt din hud med cremer. Afhængig af din hud, er det både lette lotions og federe cremer, som er vejen frem her. Husk både ansigt, krop og hænder. Hænderne er nemlig det sted, hvor din alder afslører sig som det første. Så husk cremen morgen og aften, og også gerne i løbet af dagen. 

 

Kost:

Vitaminer hjælper din krop med at yde det som den skal. De giver dig energi og sundhed indefra, hvilket ses i din udstråling. Så sørg for at få en varieret kost med mange grøntsager, og suppler eventuelt med vitaminpiller. 

Fiskeolie, fisk, olier og nødder er også et godt tips for at fremme den friske hud. Det giver fedt og fugt indefra, som er med til at mindske forekomsten af rynker. 

Derudover kan det også være et godt råd at skifte et par af dine kopper kaffer ud med te. Te indeholder antioxidanter, som sætter gang i forbrændingen og de hjælper samtidig med at udskille affaldsstoffer. 

Skær ned, og undlad i perioder helt sukker og alkohol. Vi får generelt alt for meget sukker gennem vores kost, og sukker er desværre med til at nedbryde celler og protein huden, såsom collagen og elastin. Begge med til at bevare fastheden og elasticiteten i din hud. 

 

Motion:

Motion er på alle måder godt, det er ikke nogen nyhed! Men det er også med til at aktivere din krop og holde den i gang. Muskler og en trænet krop, får dig også til at se yngre ud. Derudover, holder det kroppen og hjernen i gang, så det er ikke kun dit ydre, der nyder godt af motionen. Et godt tip er at tage cyklen, når du kan. Det giver dig en frisk glød! 

 

Din stil 

Tøj: 

Et par gode tips til dit tøjvalg kan være, at ikke gå i for løst og slasket tøj, men heller ikke vælge tøj, der sidder alt for stramt. Så spørg gerne ekspedienten i din tøjbutik efter hjælp til at bedømme, hvad din helt rigtige størrelse er. Farver er også med til at få dig til at se friskere og yngre ud.

Makeup: 

Først og fremmest, så er det en god idé ikke at bruge for meget, når det kommer til makeup. Less is more. For tykke lag foundation og pudder vil sætte sig i rynkerne og de fine linjer, og i stedet nemt fremhæve, i stedet for at dække dine rynker. 

En skinnende hud og et let look, vil derimod i højere grad få dig til at se yngre ud. Brug dog gerne lidt concealer til at dække de små skønhedsfejl. Lys concealer, highlighter og blush er alle tre med til at give dig et friskt, ungt udseende. 

Derudover, er det et rigtig godt tip, at lade dine øjenbryn gro i stedet for at plukke dem helt tynde. Gå eventuelt til en professionel og få skabt en fin form, der er så tæt på din naturlige form som muligt. Hold dem så herefter blot veltrimmet. Brede bryn er nemlig med til at forynge dig. 

 

Vil du gå mere drastisk til værks?  

Vil du gerne se hurtigere og mere markante resultater, så er der naturligvis også muligheder! Læs med her: 

Fillers: 

Fillers kan mindske dine rynker og give volumen, til læber og ansigt. Du kan få indsprøjtede fillers hos de fleste skønhedsklinikker landet over i dag. Det udglatter og giver fugt til din hud og holder op til et halvt års tid. Fillers gives ved et forholdsvist simpelt indgreb, og kan skabe en hurtigt effekt på din hud. Det er også muligt, at få dermal fillers i dine læber, for at genvinde noget af din volumen her. Mærker som Belotero og Juvederm er gode, hvis du stadig gerne vil holde resultatet, så naturligt som muligt. 

Tandblegning: 

Tandblegning kan også være en mulighed, for at se lidt yngre ud og hvis dine tænder er blevet lidt for mørke på grund af rygning, kaffe og alkohol. Brug eventuelt tandblegningsmidler, eller gå til din tandlæge og få en egentlig tandblegning. 

Kirurgi: 

Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis også muligt at gå hele vejen for et yngre look, og få et egentligt kirurgisk indgreb.

Det skal dog overvejes grundigt og udføres grundigt og professionelt, ellers kan det nemt have den modsatte effekt. Ønsker du f.eks. et ansigtsløft, så sørg for at tale det grundigt igennem med en eventuel kirurgi først, så du sikrer, at du får det resultat du ønsker. Det skal helst ikke gå ud over dit naturlige udtryk. 

Et brystløft er også en mulighed, hvis du gerne vil genvinde noget af dit ungdommelige udtryk. At dine bryster vil blive ramt af tyngdekraften er jo helt naturligt, lige meget hvad vi gør, husk det! Ønsker du alligevel et løft her, så husk igen at overvej det grundigt, og få den rette rådgivning inden et eventuelt indgreb. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*