Guide til en hurtig og effektiv økologisk hudplejerutine

guide-til-nem-hudplejerutine
guide-til-nem-hudplejerutine

Vi ønsker alle en smuk, glødende hud – men den kommer ikke uden anstrengelse. Dog går vi meget op i balance, og at alt skal gøres med måde. For hvem har egentlig tid til at blive besat af hudpleje, når der er regninger, der skal betales, hunde der skal luftes og den daglige træning der skal klares?!

I stedet for at have en hudplejerutine bestående af 10 forskellige trin, kan du spare oceaner af tid og penge ved at implementere en enkel hudplejerutine bestående af udelukkende naturlige, bæredygtige hudplejeprodukter. Om 5, 10, 20 eller 50 år vil du stadig være begejstret over, at den stadig virker.

Med det i tankerne kommer vi her med tre simple trin, som forfiner enhver hudplejerutine. Vi kommer ind på, hvordan du skaber en nem hudplejerutine, som du faktisk vil holde dig til, herunder hvilke produkter der er must-haves, og hvorfor udbyttet vil være så stort.

 

Grundlæggende om din hudplejerutine

Her er de must-haves, som hvert enkelt menneske bør have ved hånden for at maksimere hudens hygiejne og sundhed! Disse omfatter:

Ansigtsvask

Uanset hvem du er, skal du altid vaske dit ansigt. Vores hud er det, der beskytter os mod udefrakommende partikler, og den er virkelig god til sit arbejde, og opsuger alt det snavs, olie og urenheder, vi står over for på daglig basis. De grimme ting vil kun synke ind i dine porer, hvis du ikke vasker det af hver dag! Ideelt set to gange om dagen – en gang om morgenen og en gang om natten ved at bruge lunkent vand. Gå altid efter en ansigtsrens, som er skabt til forsigtigt at rense dine porer, fjerne snavs og olie og balancere din huds naturlige olier, så den forbliver klar og glat. Derfor skal du altid undgå barske ingredienser som SLS’er.

Fugtighedscreme

Al hud har brug for fugt. Og selvom vores hud også selv fugter sig indefra og ud, har den stadig brug for lidt ekstra hjælp for at forblive hydreret på sigt. Fugtighedscreme hjælper også med at skabe en beskyttende barriere på ydersiden af ​​din hud, der hjælper med at holde toksiner og andre ting i skak. Fugtighedscreme er et must.

Solcreme

Nu har du sikkert hørt det fra, ja, ALLE. Solens stråler er farlige, og kun solcreme kan beskytte dig. Dette er endnu et must-have for at holde din hud sund, strålende og frisk på lang sigt. Sørg for, at du vælger en naturlig solcreme på mindst SPF 30 (ideelt SPF 50), og påfør den på dit ansigt og hals hver eneste morgen. Der er ingen undtagelser.

 

Enkle trin til en nem hudplejerutine

En grundlæggende hudplejerutine behøver ikke at være lang og kedelig!

Her er den rutine, vi anbefaler, hvis du går efter de tre produkttyper, som vi har beskrevet ovenfor. Less is more, og derfor start ud med kun at inkludere ansigtsvask, fugtighedscreme og solcreme.

  1. Vask dit ansigt med en valgfri ansigtsvask og lunkent vand. Skyl efter.
  2. Påfør en generøs mængde af din foretrukne fugtighedscreme på dit ansigt og hals.
  3. Påfør en naturlig solcreme på dit ansigt og hals om morgenen.
  4. Voila! Du er smuk!

Afhængigt af hvilke produkter du vælger, bør din simple hudplejerutine kun tage 10 til 15 minutter om morgenen og 10 til 15 minutter om natten.

For at være sikker på, at du holder dig til det, skal du overveje at indstille en timer to gange om dagen på din telefon. På bundlinjen er denne hudplejerutine en virkelig fornuftig investering for dig. Det er en lille tidsinvestering for en større langsigtet udbetaling.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*